Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

نان خامه ای

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı نان خامه ای
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :



مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 1 پیمانه
آب : 1 پیمانه
پودر قند : 2 قاشق غذاخوری
روغن جامد : 2/1 پیمانه
نمك : مقداری
طرز تهیه :
آب را روی حرارت قرار داده پودر قند و روغن جامد ( مایع ) و نمك را به آن افزوده و می گذاریم تا روی حرارت به اصطلاح به صورت سوزن جوش شود آرد را در این هنگام به آن می افزاییم و هم می زنیم تا زمانی كه آب آن تبخیر شده و حالت حلوا به خود بگیرد .سپس از روی حرارت برداشته و كنار می گذاریم تا سرد شود .
بعد از سرد شدن مواد تخم مرغ ها را یكی یكی به خوردش می دهیم خمیر را داخل قیفی كه سرش در صورت دلخواه ماسوره شكوفه باشد ریخته و روی سینی چرب شده به شكل گنبدی با فاصله می چینیم .
سینی را داخل فری كه از 15 دقیقه قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن كرده ایم به مدت نیم ساعت ( 30 دقیقه ) در قسمت وسط فر قرار می دهیم .


 
بالا پایین