sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
آرد : 1 پیمانه
آب : 1 پیمانه
پودر قند : 2 قاشق غذاخوری
روغن جامد : 2/1 پیمانه
نمك : مقداری
طرز تهیه :
آب را روی حرارت قرار داده پودر قند و روغن جامد ( مایع ) و نمك را به آن افزوده و می گذاریم تا روی حرارت به اصطلاح به صورت سوزن جوش شود آرد را در این هنگام به آن می افزاییم و هم می زنیم تا زمانی كه آب آن تبخیر شده و حالت حلوا به خود بگیرد .سپس از روی حرارت برداشته و كنار می گذاریم تا سرد شود .
بعد از سرد شدن مواد تخم مرغ ها را یكی یكی به خوردش می دهیم خمیر را داخل قیفی كه سرش در صورت دلخواه ماسوره شكوفه باشد ریخته و روی سینی چرب شده به شكل گنبدی با فاصله می چینیم .
سینی را داخل فری كه از 15 دقیقه قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن كرده ایم به مدت نیم ساعت ( 30 دقیقه ) در قسمت وسط فر قرار می دهیم .