Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

راحت ترین کیک دنیا

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı راحت ترین کیک دنیا
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


کیک هایی که به طور معمول میخوریم یک لایه کیک مانند است که روی آن با موادی با طعم زیاد پنیر، و با ارتفاع تقریبا خیلی بیشتر از لایه زیری پوشانده شده است. اما این نوع چیز کیکی که میخواهیم آموزش دهیم کمی متفاوت است. لایه زیری بیسکوییت و بادام و روی آن مواد کیکی و پنیر وجود دارد.



مواد لازم:


  • پنیرخامه ای 400 گرم
  • تخم مرغ کامل 3 عدد
  • خامه صبحانه 100 گرم
  • ماست خامه ای 80 گرم
  • آرد نشاسته ذرت 5 قاشق چایخوری
  • بریلو کارامل 2/1 پیمانه
  • بیسکویت ساده 250 گرم
  • کره نرم شده 120 گرم و روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
  • بادام پودر شده 3 قاشق سوپخوری
  • شکر 120 گرم
  • اسانس وانیل 2/1 قاشق چایخوری
  • پودر قند و شکرهای رنگی برای تزیین


روش تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : 1. بیسکویت ساده و بادام پودر شده را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و یکدست شود سپس کره نرم شده و
روغن مایع را اضافه کنید و به همراه بیسکویت پودر شده ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.حال کف قابلمه گرد به قطر 25 سانتی متر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را کف قالب پهن کنید.
2. سپس با خمیر بیسکویت کمی دیواره ایجاد کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در ظرفی دیگر پنیرخامه ای، ماست، خامه، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. درآخر آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
3. سپس مایه چیزکیک را روی بیسکویت ها ریخته و به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. قبل از اینکه چیزکیک را در فر بگذارید، بریلوی
کارامل را درون قیف ریخته و سر آن را سوراخ کنید. قیف را درون مایه چیزکیک فرو کرده و تزریق کنید. بعد از پخت می توانید روی چیزکیک را پودرقند یا شکرهای رنگی بپاشید.
نکته:
- می توانید 3 قاشق چایخوری از نشاسته ذرت را کم کرده و به جای آن پودرکاکائو اضافه کنید تا چیزکیک
شکلاتی داشته باشید.
- به جای بریلو می توانید انواع مارمالادهای میوه ای روی بیسکویت ریخته ، مایه کیک را روی بیسکویت بریزید.
 
بالا پایین