sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند
مجموعه : رژیم و تغذیه
آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند
اگر در فصل زیبای پاییز بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است.لاغری موفق و بدون بازگشت به گزارش پارس ناز شاید به نظر شما یکی از سخت ترین کارها در هر رژیم لاغری باشد.سالادهای پاییزه زیر را درست کنید و لاغر شوید.پاییز فصل سبزیجات متنوع است. سبزیجاتی رنگی و سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی. اگر در این فصل بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است! چون سبزیجات این فصل جان می دهند برای تهیه ی انواع سالادهای خوشمزه و مغذی.
سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو
مواد لازم برای سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو 4 نفرهویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل) : 1 عدد
هویج : 2 عدد
توفو : 125 گرم
سس سویا : 1 قاشق غذاخوری
روغن کلزا : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان کافی
طرز تهیه سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو
مدت زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 5 دقیقههویج سفید و هویج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنید.روغن کلزا، سس سویا، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنید.توفوها را به صورت مکعب های کوچک تقسیم کنید و آن ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و با کمی روغن زیتون به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.یک لایه از سبزیجات رنده شده را داخل ظرف بریزید و سپس توفوهای گرم را روی آن بریزید. سس آماده شده را روی مواد ریخته و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید._
سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی
لازم سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا برای 4 نفرجوانه ی سویا : 400 گرم
قارچ : 200 گرم
سینه بوقلمون : 300 گرم
ساقه تره فرنگی یا پیازچه : 4 عدد
سیر له شده : 1 قاشق چایخوری
سس سویا : 2 قاشق غذا خوری
روغن کنجد : 1 قاشق غذاخوری
کنجد : 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقهجوانه های سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت 6 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.قارچ ها را بشویید و خرد کنید. فیله ی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه ی نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.سس را با ترکیب بقیه ی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که آماده کرده اید مخلوط کرده و سرو کنید._
سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز
مواد لازم سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز برای 4 نفرچغندر قرمز خام : 1 عدد
ترب سیاه : 2 عدد
کاهو : چند برگ
پیاز شیرین : 1 عدد
بادام یا گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه توت فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 2 دقیقهپیاز را پوست گرف
ه و حلقه حلقه کنید و آن ها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید 5 دقیقه بمانند.کاهوها را شسته و آب آن ها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.ترب سیاه ها را شسته و پوست بگیرید و آن ها را نیز حلقه حلقه کنید.برای تهیه ی سس، سرکه ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادام ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آن ها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید._
سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب
مواد لازم سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب برای 4 نفرکلم سفید : نصف عدد
هویج : 3 عدد
سیب کوچک : 4 عدد
گردوی خرد شده : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
خردل : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
آب : 1 قاشق غذاخوری
ماست : 1 پیاله
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب
مدت زمان آماده سازی : 25 دقیقههویج ها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیب ها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک وفلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید وسرو کنید._
سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد
مواد لازم سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد برای 2 نفرورمیشل : 1 بسته
فیله ی ماهی آزاد : 4 عدد
خامه ی تازه ی کم چرب : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 عدد
موسیر : 1 عدد
سرکه : 1 قاشق
روغن : 1 قاشق
کاهو : چند برگ
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری ورمیشل و ماهیآزاد
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقهمدت زمان پخت : 3 دقیقهورمیشل ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله های نازک برش داده اید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آن ها را به ماهی اضافه کنید. ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشل ها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آن ها کشیده شود. کمی سرکه به آن ها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشل ها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید._
سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
مواد لازم برای سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال 4 نفراسفناج تر و تازه : 1 دسته کوچک
پیاز سفید : 1 عدد
پرتقال : 2 عدد
سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد : 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش : 1 عدد
روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقهزمان پخت: 3 دقیقهپیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.
مجموعه : رژیم و تغذیه
آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند
اگر در فصل زیبای پاییز بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است.لاغری موفق و بدون بازگشت به گزارش پارس ناز شاید به نظر شما یکی از سخت ترین کارها در هر رژیم لاغری باشد.سالادهای پاییزه زیر را درست کنید و لاغر شوید.پاییز فصل سبزیجات متنوع است. سبزیجاتی رنگی و سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی. اگر در این فصل بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است! چون سبزیجات این فصل جان می دهند برای تهیه ی انواع سالادهای خوشمزه و مغذی.
سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو
مواد لازم برای سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو 4 نفرهویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل) : 1 عدد
هویج : 2 عدد
توفو : 125 گرم
سس سویا : 1 قاشق غذاخوری
روغن کلزا : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان کافی
طرز تهیه سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو
مدت زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 5 دقیقههویج سفید و هویج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنید.روغن کلزا، سس سویا، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنید.توفوها را به صورت مکعب های کوچک تقسیم کنید و آن ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و با کمی روغن زیتون به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.یک لایه از سبزیجات رنده شده را داخل ظرف بریزید و سپس توفوهای گرم را روی آن بریزید. سس آماده شده را روی مواد ریخته و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید._
سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی
لازم سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا برای 4 نفرجوانه ی سویا : 400 گرم
قارچ : 200 گرم
سینه بوقلمون : 300 گرم
ساقه تره فرنگی یا پیازچه : 4 عدد
سیر له شده : 1 قاشق چایخوری
سس سویا : 2 قاشق غذا خوری
روغن کنجد : 1 قاشق غذاخوری
کنجد : 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقهجوانه های سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت 6 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.قارچ ها را بشویید و خرد کنید. فیله ی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه ی نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.سس را با ترکیب بقیه ی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که آماده کرده اید مخلوط کرده و سرو کنید._
سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز
مواد لازم سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز برای 4 نفرچغندر قرمز خام : 1 عدد
ترب سیاه : 2 عدد
کاهو : چند برگ
پیاز شیرین : 1 عدد
بادام یا گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه توت فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 2 دقیقهپیاز را پوست گرف
ه و حلقه حلقه کنید و آن ها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید 5 دقیقه بمانند.کاهوها را شسته و آب آن ها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.ترب سیاه ها را شسته و پوست بگیرید و آن ها را نیز حلقه حلقه کنید.برای تهیه ی سس، سرکه ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادام ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آن ها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید._
سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب
مواد لازم سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب برای 4 نفرکلم سفید : نصف عدد
هویج : 3 عدد
سیب کوچک : 4 عدد
گردوی خرد شده : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
خردل : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
آب : 1 قاشق غذاخوری
ماست : 1 پیاله
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب
مدت زمان آماده سازی : 25 دقیقههویج ها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیب ها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک وفلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید وسرو کنید._
سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد
مواد لازم سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد برای 2 نفرورمیشل : 1 بسته
فیله ی ماهی آزاد : 4 عدد
خامه ی تازه ی کم چرب : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 عدد
موسیر : 1 عدد
سرکه : 1 قاشق
روغن : 1 قاشق
کاهو : چند برگ
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری ورمیشل و ماهیآزاد
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقهمدت زمان پخت : 3 دقیقهورمیشل ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله های نازک برش داده اید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آن ها را به ماهی اضافه کنید. ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشل ها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آن ها کشیده شود. کمی سرکه به آن ها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشل ها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید._
سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
مواد لازم برای سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال 4 نفراسفناج تر و تازه : 1 دسته کوچک
پیاز سفید : 1 عدد
پرتقال : 2 عدد
سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد : 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش : 1 عدد
روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال
مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقهزمان پخت: 3 دقیقهپیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.