Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند

مجموعه : رژیم و تغذیه

آموزش تهیه 6 سالاد پاییزی که لاغرتان می کند

اگر در فصل زیبای پاییز بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است.لاغری موفق و بدون بازگشت به گزارش پارس ناز شاید به نظر شما یکی از سخت ترین کارها در هر رژیم لاغری باشد.سالادهای پاییزه زیر را درست کنید و لاغر شوید.پاییز فصل سبزیجات متنوع است. سبزیجاتی رنگی و سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی. اگر در این فصل بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است! چون سبزیجات این فصل جان می دهند برای تهیه ی انواع سالادهای خوشمزه و مغذی.

سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو


مواد لازم برای سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو 4 نفرهویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل) : 1 عدد
هویج : 2 عدد
توفو : 125 گرم
سس سویا : 1 قاشق غذاخوری
روغن کلزا : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان کافی

طرز تهیه سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو

مدت زمان آماده سازی : 15 دقیقه


زمان پخت : 5 دقیقههویج سفید و هویج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنید.روغن کلزا، سس سویا، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنید.توفوها را به صورت مکعب های کوچک تقسیم کنید و آن ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و با کمی روغن زیتون به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.یک لایه از سبزیجات رنده شده را داخل ظرف بریزید و سپس توفوهای گرم را روی آن بریزید. سس آماده شده را روی مواد ریخته و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید._


سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی



لازم سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا برای 4 نفرجوانه ی سویا : 400 گرم
قارچ : 200 گرم
سینه بوقلمون : 300 گرم
ساقه تره فرنگی یا پیازچه : 4 عدد
سیر له شده : 1 قاشق چایخوری
سس سویا : 2 قاشق غذا خوری
روغن کنجد : 1 قاشق غذاخوری
کنجد : 1 قاشق غذاخوری


روش تهیه سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا


مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقهجوانه های سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت 6 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.قارچ ها را بشویید و خرد کنید. فیله ی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه ی نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.سس را با ترکیب بقیه ی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که آماده کرده اید مخلوط کرده و سرو کنید._

سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز


مواد لازم سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز برای 4 نفرچغندر قرمز خام : 1 عدد
ترب سیاه : 2 عدد
کاهو : چند برگ
پیاز شیرین : 1 عدد
بادام یا گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه توت فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

روش تهیه سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز


زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 2 دقیقهپیاز را پوست گرف
ه و حلقه حلقه کنید و آن ها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید 5 دقیقه بمانند.کاهوها را شسته و آب آن ها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.ترب سیاه ها را شسته و پوست بگیرید و آن ها را نیز حلقه حلقه کنید.برای تهیه ی سس، سرکه ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادام ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آن ها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید._

سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب


مواد لازم سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب برای 4 نفرکلم سفید : نصف عدد
هویج : 3 عدد
سیب کوچک : 4 عدد
گردوی خرد شده : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
خردل : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
آب : 1 قاشق غذاخوری
ماست : 1 پیاله
نمک و فلفل : به مقدار لازم

روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب


مدت زمان آماده سازی : 25 دقیقههویج ها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیب ها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک وفلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید وسرو کنید._

سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد


مواد لازم سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد برای 2 نفرورمیشل : 1 بسته
فیله ی ماهی آزاد : 4 عدد
خامه ی تازه ی کم چرب : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 1 عدد
موسیر : 1 عدد
سرکه : 1 قاشق
روغن : 1 قاشق
کاهو : چند برگ
نمک و فلفل : به مقدار لازم

روش تهیه سالاد لاغری ورمیشل و ماهیآزاد


مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقهمدت زمان پخت : 3 دقیقهورمیشل ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله های نازک برش داده اید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آن ها را به ماهی اضافه کنید. ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشل ها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آن ها کشیده شود. کمی سرکه به آن ها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشل ها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید._

سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال


مواد لازم برای سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال 4 نفراسفناج تر و تازه : 1 دسته کوچک
پیاز سفید : 1 عدد
پرتقال : 2 عدد
سرکه بالزامیک : 1 قاشق غذاخوری
دانه ی کنجد : 1 قاشق غذاخوری
آب لیموترش : 1 عدد

روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال


مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقهزمان پخت: 3 دقیقهپیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.
 
بالا پایین