sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
یش از 25 میلیون نفر از مردم جهان به مشکلات و اختلالات بینایی نظیر آب مروارید مبتلا هستند که این مشکلات می*توانند عامل نابینایی در افراد بالای 55 سال باشند.
این بیماری*ها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشم*ها ایجاد می*شوند اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذی*هایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» می*توانند احتمال ابتلا به بیماری*های مزمن چشمی را کاهش دهند.
به گزارش ریدرز دایجست، در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیم*غذایی حاوی ویتامین ث و ای،* بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 می*تواند از بیماری*های چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند.
برخی از خوردنی*های مفید در این زمینه عبارتند از:
کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتی*اکسیدان*ها و ویتامین*هایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماری*های مزمن چشمی موثر است.
اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلی*گرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث می*شود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.
تخم مرغ: یکی از سالم*ترین مواد خوراکی برای شروع کردن روز مصرف تخم مرغ است. بنابراین مصرف این ماده خوراکی پروتئینی به دلیل دارا بودن لوتئین،* ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا 3 و دیگر مواد مغذی و ویتامین*ها توصیه می*شود.
پرتقال: این میوه که حاوی ویتامین ث است به بهبود سلامت بافت*های چشم کمک می*کند. علاوه بر این، مصرف ویتامین ث باعث می*شود تا دیگر آنتی*اکسیدان*ها همچون ویتامین ای در چشم*ها تولید شوند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
این بیماری*ها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشم*ها ایجاد می*شوند اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذی*هایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» می*توانند احتمال ابتلا به بیماری*های مزمن چشمی را کاهش دهند.
به گزارش ریدرز دایجست، در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیم*غذایی حاوی ویتامین ث و ای،* بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 می*تواند از بیماری*های چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند.
برخی از خوردنی*های مفید در این زمینه عبارتند از:
کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتی*اکسیدان*ها و ویتامین*هایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماری*های مزمن چشمی موثر است.
اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلی*گرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث می*شود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.
تخم مرغ: یکی از سالم*ترین مواد خوراکی برای شروع کردن روز مصرف تخم مرغ است. بنابراین مصرف این ماده خوراکی پروتئینی به دلیل دارا بودن لوتئین،* ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا 3 و دیگر مواد مغذی و ویتامین*ها توصیه می*شود.
پرتقال: این میوه که حاوی ویتامین ث است به بهبود سلامت بافت*های چشم کمک می*کند. علاوه بر این، مصرف ویتامین ث باعث می*شود تا دیگر آنتی*اکسیدان*ها همچون ویتامین ای در چشم*ها تولید شوند.
منبع: خبرگزاری ایسنا