Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طبقات این ساختمان نوبتی جابجا می شود

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش مهندسی معماری
Konu Başlığı طبقات این ساختمان نوبتی جابجا می شود
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :





یک طراح صنعتی تایوانی نقشه آپارتمانی را طراحی کرده است که طبقات آن با هم جابه جا می شوند!


[h=1]طبقات این ساختمان نوبتی جابجا می شود[/h]
یک طراح صنعتی تایوانی نقشه آپارتمانی را طراحی کرده است که طبقات آن با هم جابه جا می شوند!

شین کو، مبتکر نقشه این ساختمان که دانش آموخته دانشگاه هنر سانفرانسیسکو است، در پایان نامه خود ایده این آپارتمان را مطرح کرده است. نتیجه این پایان نامه به ساختمانی منتهی می شود که هر واحد آن مانند یک چرخ و فلک به سمت پایین و طرفین می چرخد! در واقع این ساختمان مثل یک چرخ و فلک 27 طبقه است که دیدی 360 درجه را برای ساکنانش ممکن می کند.
این آپارتمان طبق یک جدول زمانی از پیش تعیین شده حرکت می کند و با یک سیستم بالابر هر واحد یک بار به پایین ترین طبقه پایین می آید و سپس این واحد دوباره به طبقه بالا برمی گردد. برای اطمینان از ایمنی این کار از قبل باید خطوط برق و لوله های گاز و آب به صورت اتوماتیک قفل شود تا نوبت بعدی که باز این طبقات با هم جابه جا شوند.
کو می گوید که این ایده از آنجایی به ذهنش رسیده است که ثروتمندان همیشه در بالاترین طبقات زندگی می کنند و در نتیجه بهترین منظره را از اطراف خود دارند:
ساختمان ها بلند و بلندتر می شوند و مردمی که در طبقات پایین تر زندگی می کنند، دیدشان محدود و محدوتر می شود. بر اساس پژوهشهایم در آمریکا و آسیا، طبقات بالا و پایین در قیمت اجاره و خرید تفاوت فاحشی با هم دارند؛ در نتیجه در آینده طبقات بالای این ساختمان ها متعلق به کسانی می شود که درآمدهای بالاتری دارند و طبقات پایینی که دید بسته تری دارند به ناچار به افرادی تعلق می گیرند که درآمد محدودتری دارند.
آقای کو هدفش را از طراحی چنین ساختمانی رفع نابرابری های اجتماعی و اقتصادی می داند. به نظر او می توان از این ایده برای ساختن یک هتل مجلل یا حتی یک آپارتمان ساده استفاه کرد.


 
بالا پایین