sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=2]تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه، کرفس و فلفل دلمه را هم به آن اضافه کنید
[/h]
سالاد تخم مرغ
مواد لازم برای سالاد تخم مرغ :
تخم مرغ پخته ۱۲ عدد (این تعداد تخم مرغ برای ۴ تا ۶ نفره)
پیازچه یک چهارم فنجان
کرفس خرد شده نصف فنجان
فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف فنجان
خردل ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز یک سوم فنجان
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
سس تند چند قطره
پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تخم مرغ :
تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه، کرفس و فلفل دلمه را هم به آن اضافه کنید.
داخل یک کاسه کوچک، سس مایونز، خردل، سرکه و سس تند را مخلوط کرده و بعد به آرامی این سس را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. در آخر هم پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
نکته:
برای پخت تخم مرغ می توانید این روش را امتحان کنید. یک قابلمه برداشته و به مقدار یک اینچ آب داخل آن بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن قرار بدهید. بگذارید آب جوش بیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و درب ظرف را بگذارید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کرده تا تخم مرغ ها بپزند.
نوین
اخبار مرتبط:
چرا باید روی سالاد تخم مرغ رنده کنیم؟
سالاد تخم مرغ و پياز
سالاد تخممرغ و گوشت
[/h]
سالاد تخم مرغ
مواد لازم برای سالاد تخم مرغ :
تخم مرغ پخته ۱۲ عدد (این تعداد تخم مرغ برای ۴ تا ۶ نفره)
پیازچه یک چهارم فنجان
کرفس خرد شده نصف فنجان
فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف فنجان
خردل ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز یک سوم فنجان
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
سس تند چند قطره
پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تخم مرغ :
تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه، کرفس و فلفل دلمه را هم به آن اضافه کنید.
داخل یک کاسه کوچک، سس مایونز، خردل، سرکه و سس تند را مخلوط کرده و بعد به آرامی این سس را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. در آخر هم پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
نکته:
برای پخت تخم مرغ می توانید این روش را امتحان کنید. یک قابلمه برداشته و به مقدار یک اینچ آب داخل آن بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن قرار بدهید. بگذارید آب جوش بیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و درب ظرف را بگذارید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کرده تا تخم مرغ ها بپزند.
نوین
اخبار مرتبط:
چرا باید روی سالاد تخم مرغ رنده کنیم؟
سالاد تخم مرغ و پياز
سالاد تخممرغ و گوشت