Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه کیک سیب زمینی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه کیک سیب زمینی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

آموزش آشپزی کیک سیب زمینی برای این پست آموزش طرز تهیه کیک سیب زمینی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال…

[h=2]آموزش آشپزی کیک سیب زمینی[/h]
برای این پست آموزش طرز تهیه کیک سیب زمینی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
[h=2]مواد لازم جهت طبخ کیک سیب زمینی[/h]

  • [*=right]سیب زمینی : 700 گرم
    [*=right]تخم مرغ : دو عدد
    [*=right]گوجه فرنگی ریز شده : 3 قاشق سوپ خوری
    [*=right]پیازچه خرد شده : 3 قاشق سوپ خوری
    [*=right]فلفل سبز خرد شده : یک عدد
    [*=right]شیر : 3 قاشق سوپ خوری
    [*=right]آرد سفید : مقداری
    [*=right]آرد سوخاری : 40 گرم
    [*=right]نمک و فلفل : به میزان لازم
    [*=right]روغن : به مقدار لازم
[h=2]طرز تهیه کیک سیب زمینی[/h]
سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن زمان پخت دهید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی ، پیازچه ، فلفل خرد شده ، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مقداری از مواد را برداشته ، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید ، تا طلایی رنگ شوند.
 
بالا پایین