Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

نكاتی مهم درباره سیب زمینی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش علم دانش ودانستنیها واطلاعات عمومی
Konu Başlığı نكاتی مهم درباره سیب زمینی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

نكاتی مهم درباره سیب زمینی
در این مطلب نکات بسیار مفیدی درباره نگهداری و پخت و پز سیب*زمینی آورده شده است، که حتما برای هر خانم خانه*داری مفید می*باشد.

جلوگیری از ترك خوردن سیب زمینی:
اگر می*خواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترك نخورد، قبل از پختن قدری كره یا روغن روی سیب زمینی بمالید. با این كار نه تنها سیب زمینی ترك نمی*خورد ، بلكه طعم بهتری هم پیدا می كند.

رفع پوسیدگی سیب زمینی:
اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می*یابند.

روش پخت سریع سیب زمینی:
برای این كه سیب زمینی*ها سریعتر پخته شود، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینی*ها را داخل آب جوش بپزید.

روش سرخ كردن سیب زمینی:
بهترین روش برای سرخ كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی*های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینی*ها روی روغن قرار می*گیرند. آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینی*ها را سرخ كنید. روغن باقی مانده از این كار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می*توانید از آن استفاده كنید.


 
بالا پایین