sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم:
دو عدد گلچه کلم بروکلی (از هم جدا بشن)
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون خالص
۱ قاشق چایخوری نمک (یا نمک دریایی)
نصف قاش چایخوری فلفل سیاه
۱ حبه سیر (خرد شده)
نصف قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه:
فر رو با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنین.
در یه کاسه بزرگ، بروکلی رو با روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر خوب هم بزنین. کلم بروکلی ها رو توی یه ظرف مخصوص فر بچینین.
ظرف حاوی بروکلی ها رو داخل فر گذاشته و بذارین بروکلی ها به اندازه کافی ترد و نرم بشن (به اندازه ای که چنگال داخلش فرو بره) (۱۵ تا ۲۰ دقیقه)
بعد از اینکه پختن، اونا رو از فر دربیارن و به بشقاب سرو منتقل کنین. قبل از سرو آبلیمو رو روی بروکلی ها بپاشین تا تازگی پیدا کنن و طعم و مزه تند بگیرن.
دو عدد گلچه کلم بروکلی (از هم جدا بشن)
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون خالص
۱ قاشق چایخوری نمک (یا نمک دریایی)
نصف قاش چایخوری فلفل سیاه
۱ حبه سیر (خرد شده)
نصف قاشق چایخوری آبلیمو
طرز تهیه:
فر رو با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنین.
در یه کاسه بزرگ، بروکلی رو با روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر خوب هم بزنین. کلم بروکلی ها رو توی یه ظرف مخصوص فر بچینین.
ظرف حاوی بروکلی ها رو داخل فر گذاشته و بذارین بروکلی ها به اندازه کافی ترد و نرم بشن (به اندازه ای که چنگال داخلش فرو بره) (۱۵ تا ۲۰ دقیقه)
بعد از اینکه پختن، اونا رو از فر دربیارن و به بشقاب سرو منتقل کنین. قبل از سرو آبلیمو رو روی بروکلی ها بپاشین تا تازگی پیدا کنن و طعم و مزه تند بگیرن.