Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تهیه سالاد سالامی ایتالیایی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı تهیه سالاد سالامی ایتالیایی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

سالاد سالامی یکی از سالادهای گرم ایتالیایی است
مواد لازم :
سیر۱ حبه
پنیر رومانو۲۸ گرم
نان پیتا ۲ فنجان
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری


مواد لازم برای سس سالاد سالامی ایتالیایی :
سرکه۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
خردلنصف قاشق چایخوری
سیرنصف یک حبه
نمکنصف قاشق چایخوری
فلفلیک چهارم قاشق چایخوری


مواد لازم برای سالاد سالامی ایتالیایی :
سالامی (به صورت نواری خرد شود)۶ تکه
کاهوی خرد شده ۴ فنجان
نخود پختهیک چهارم فنجان
پیاز قرمز خرد شدهیک چهارم فنجان
ترشی فلفل شیرین۳ تا ۴ تکه
زیتون۴ عدد
پنیر رومانو (اختیاری)مقداری


طرز تهیه سالاد سالامی ایتالیایی :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ مخصوص پخت و پز بپوشانید.

با استفاده از یک رنده، سیر و پنیر رومانو را رنده کنید. این دو را به همراه نان پیتا و یک قاشق روغن زیتون داخل یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کرده و بعد آنها را در یک لایه روی سینی فر پخش کنید.

۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کرده و زمانی که نان ها تست و طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید تا خنک شود. فر را خاموش نکنید.

یک شیشه باریک درب دار بردارید. سرکه، خردل و روغن زیتون را به همراه نصف یک حبه سیر رنده شده داخل آن ریخته و درب شیشه را ببندید. شیشه را به شدت تکان دهید تا به خوبی ترکیب شوند. حالا سس آماده شده را کنار بگذارید.

تکه های سالامی را روی سینی فر پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از اینکه ترد شدند آنها را از فر خارج کرده و داخل بشقاب بریزید تا سرد شوند.

کاهوها و مواد لازم سالاد را میان دو تا چهار کاسه تقسیم کرده و روی آن سالامی، مخلوط نان برشته شده، سس و پنیر رومانو ریخته و سرو کنید.

 
بالا پایین