Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه ترشی انبه

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ترشي و سالاد
Konu Başlığı طرز تهیه ترشی انبه
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


ترشی انبه

مواد لازم برای آشپزی
سرکه : 500 گرم


انبه : 400 گرم

آب لیمو : 2 فنجان

رب گوجه فرنگی : 200 گرم

دارچین و هل کوبیده : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

از یک روز قبل انبه را با آب لیمو و رب گوجه فرنگی در ظرفی حل کرده آماده

می نمائیم بعد ظرف شیشه را انتخاب نموده دارچین و هل را مخلوط مواد بالا

نموده ، آنگاه سرکه را به ترشی اضافه میکنیم و یکی 2 بار بهم می زنیم تا

مواد مخلوط شود .

بعد شیشه را آماده کرده ترشی را داخل آن میریزیم نحوه تهیه این ترشی به این

تهیه میشود که میتوانیم در صورت دلخواه ترشی را کمی غلیظ کرده در ظرف

بریزیم و بعد مصرف کنیم .
 

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

تر شی انبه به طریقه های مختلفی درست میشود و واقعا وقتی که درست جا بیفتد خیلی خیلی خوشمزه و خوش عطر و بو می باشد. در کشورهای عربستان و هند و پاکستان و سایر کشورهای گرم ترشی انبه را با میوه کال انبه درست می کنند و وقتی که فصل میوه کال آن می آید چون برای درست کردن این ترشی زیاد هواخواه وجود دارد به فراوان میوه کال آن وجود دارد . این ترشی طوری است که وقتی از کنار آن رد می شوی خواه ناخواه بوی عطر آن آب در دهان جاری می سازد و یکی از ترشیهای گران قیمتی است که به خارج از کشورهای گرم صادر می شود.
مواد لازم:
انبه کال ۲ کیلو سرکه ۱ لیوان تمر هندی ۲ قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم پودر هل و میخک و گرم ماسالا و زیره و فلفل از هر کدام یک قاشق مرباخوری پر هویج ۱ عدد به صورت خلال سیب زمینی خرد شده لیمو ترش قاچ شده و هسته جدا ۳ تا ۴ عدد روغن مایع یا زیتون به مقدار لازم طرز تهیه: انبه را شسته و به اندازه دلخواه برش زده و تخمه وسط آن را درمی آوریم . دیگر لازم نیست آن قسمت سفت انبه را جدا کرد وقتی ترشی خودش برسد .
جدا می شود. سرکه را همراه تمر هندی کاملاً می جوشانیم و بعد ادویه ها را به آن اضافه کرده و انبه را داخل شیشه ای که هوا نکشد ریخته . لابه لای آن از هویج خرد شده و لیموی نصف شده و هسته گرفته می ریزیم و پس از اینکه مخلوط تمر هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن می ریزیم درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم این ترشی پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می شود. یاد آور می شود انبه تازه طبع سرد و انبه رسیده گرمی می باشد به خاطر همین ادویه زیاد به آن اضافه می کنند.
 
بالا پایین