Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه فیله مرغ پفکی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı طرز تهیه فیله مرغ پفکی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2][/h]
آموزش آشپزی و دستور پخت طرز تهیه فیله مرغ پفکی
[h=3]مواد لازم برای فیله مرغ پفکی[/h]

  • [*=center]«« فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
    [*=center]«« تخم مرغ ۶ عدد
    [*=center]«« آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه

    [*=center]«« ماءالشعیر یک پیمانه
    [*=center]«« فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
    [*=center]«« زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری
    [*=center]«« آبلیمو ۲ پیمانه
    [*=center]«« شکر ۲ قاشق سوپخوری
    [*=center]«« لیموترش ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
    [*=center]«« خیارشور ۳۰۰ گرم
    [*=center]«« گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
    [*=center]«« نمک ۱ قاشق سوپخوری
    [*=center]«« نخود فرنگی ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
    [*=center]«« روغن مایع ۴۰۰ گرم
    [*=center]«« کره ۵۰ گرم
    [*=center]«« جعفری ۲۰۰ گرم
[h=3]طرز تهیه فیله مرغ پفکی[/h]
سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم . آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.
حالا فیله مرغ ها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.
[h=3]طرز تهیه سس مخصوص فیله مرغ پفکی[/h]
هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند. این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید
 
بالا پایین