sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
[h=2][/h]
آموزش آشپزی و دستور پخت طرز تهیه فیله مرغ پفکی
[h=3]مواد لازم برای فیله مرغ پفکی[/h]
[*=center]«« فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
[*=center]«« تخم مرغ ۶ عدد
[*=center]«« آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
[*=center]«« ماءالشعیر یک پیمانه
[*=center]«« فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
[*=center]«« زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری
[*=center]«« آبلیمو ۲ پیمانه
[*=center]«« شکر ۲ قاشق سوپخوری
[*=center]«« لیموترش ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
[*=center]«« خیارشور ۳۰۰ گرم
[*=center]«« گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
[*=center]«« نمک ۱ قاشق سوپخوری
[*=center]«« نخود فرنگی ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
[*=center]«« روغن مایع ۴۰۰ گرم
[*=center]«« کره ۵۰ گرم
[*=center]«« جعفری ۲۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند. ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن می افزاییم . آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.
حالا فیله مرغ ها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.
[h=3]طرز تهیه سس مخصوص فیله مرغ پفکی[/h]هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند. این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید