v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
بادمجان گیاهی یک ساله است و دارای ساقه نسبتاً ضخیم و پوشیده از کرک می*باشد. نام عربی این گیاه پرخاصیت، بادنجان می*باشد. درباره خواص آن بخصوص در کاهش وزن بیشتر بدانید.
گیاه بادمجان سرشار از ویتامین*های A، B۱، B۶، C و مواد معدنی از قبیل کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم، آهن و فیبرهای خوراکی است. بادمجان سرشار از آنتی*اکسیدان*های قوی است و برای حفاظت از سلول*های مغزی و کنترل سطح چربی*ها در بدن تأثیر بسزایی دارد.
برخی از خواص دیگر آن عبارتند از:
- آنتی اکسیدان*های قوی موجود در بادمجان خطر ابتلا به سرطان را کاهش می*دهد.
- بادمجان به دلیل ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار مؤثر است. این خوردنی هنگام عبور از روده*ها مواد سمی و شیمیایی را جذب می*کند و باعث پاکسازی روده از این مواد سرطان* زا می*شود.
- بادمجان به دلیل ذخیره فیبر بالایی که دارد، برای کاهش وزن بسیار مفید است.
- بادمجان حاوی مقدار زیادی آب می*باشد و می*تواند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تأمین کند، به همین دلیل به سلامت پوست و مو کمک کرده، از چین و چروک*های پوستی جلوگیری می*کند.
- آهن موجود در بادمجان در درمان کم خونی مؤثر است.
- – فیبر موجود در بادمجان، کلسترول خون را که عاملی برای ابتلا به حمله قلبی و سکته ست را کاهش می*دهد.
- بادمجان از گرفتگی رگ**ها و بروز بیماری*های قلبی جلوگیری می*کند.
- جوشانده ریشه بادمجان در درمان آسم مؤثر است.
- بادمجان کالری کمی داشته، مصرف آن باعث باز شدن عروق خونی شده و مقوی معده می*باشد.
- فیبر بالای موجود در بادمجان، برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید می*باشد.
- پتاسیم بالا و سدیم پایین موجود در بادمجان، برای کاهش فشار خون مفید است.
- بادمجان بازکننده عروق خونی و تقویت کننده معده و ادرارآور است.
- خوردن بادمجان بوی عرق را در بدن از بین می*برد.
- خاکس*تر بادمجان به صورت مخلوط با سرکه، برای معالجه زخم*های جلدی مؤثر است.
- بادمجان را حتماً باید به حالت کاملاً رسیده مصرف کرد، زیرا خام آن طعم تلخ دارد و برای کسانی که آسم و برونشیت دارند، باعث تحریک این بیماری*ها می*شود.
- آب زردرنگی که هنگام نمک زدن بادمجان از آن خارج می*شود، برای افرادی که دست و پایشان مرتب عرق می*کند، بهترین دارو است. (دست و پا را با آن روزی چند بار بشویید.)
- بهترین روش برای پختن بادمجان، آب پز کردن و پختن در فر است، زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معده*های ضعیف مناسب نیست.
برخی از مضرات بادمجان نیز اینهاست:
- بادمجان به دلیل داشتن ماده*ای سمی به نام سولانین، برای افرادی که سابقه حساسیت دارند، مفید نمی*باشد.
- افرادی که چشم درد و بواسیر دارند، از بادمجان نباید استفاده کنند. زیرا بیماری آن*ها را تشدید می*کند. برای این گونه افراد بهتر است بادمجان با گوشت و روغن یا سرکه پخته شود.