sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
#مرغ_نمکی
من مرغم رو همیشه ازیک شب قبل لای پیاز خلالی و ابلیمو و نمک فلفل ومقداری زرد چوبه و پودر سیر واویشن و فلفل دلمه ای رنده شده نصف لیوانم ابلیمو همه رو مخلوط میکنم و توی شکم مرغو با یک کم از این مواد پر کردم و بقیشو ریختم ته ظرفم و مرغ رو از طرف سینه مرغ روی پیازا میزارم تا موقع پخت .بعد مرغ رو از توی مواد برمیدارم و تمام پیازهای توی شکمشو خالی میکنم و از ته مرغ میزارم تا اب مرغ خوب بریزه چونکه این مدل مرغ نباید اب داشته باشه وگر نه نمکا خیس میشه البته اگرم کمب اب انداخت اشکالی نداره و یک نکته که حتما باید مرغتون پوستاش باشه اگر نه شور میشه بعد که اب اضافی توی شکم مرغتون رو خشک کردید اگر خواستین با چیزایی که اب نمیندازه مثل هویج و سیب زمینی و نخود فرنگی و سبزیهای معطر پر کنین و پاهای مرغتونو ببندین و بالهای مرغم با خلال فیکس کنین چون نباید به دیواره های قابلمه بچسبه بعد برای هر مرغ من یک ونیم بسته نمک تا دو بسته کافیه. من برای اینکه موقعی که میخوام مرغم پخت راحت از قابلمه بر دارم کف قابلنه وزیر هر مرغ یک تکه الومینیوم میندازم و مرغارو میزارم روش بایدتوی قابلمه روحی باشه که قابلمتون خراب نشه درشو دم کن میزاری و روی گاز که گزاشتی باید یک ربع اولو زیرش زیاد باشه بعد از یک ربع زیرشو کم کن و بزار به دل پخته بشه من ساعت 12 گذاشتم ساعت 2 حاضر بود فقط نباید سرقابلمتون بر دارین تا مثل فر نمکا خوب داغ بشه خیلی مرغ لطیفیه و بعدش که توی ظرف گزاشتید میتونید سسی با زعفرون و رب و ابلیمو درست کند وبریزید روش.
من مرغم رو همیشه ازیک شب قبل لای پیاز خلالی و ابلیمو و نمک فلفل ومقداری زرد چوبه و پودر سیر واویشن و فلفل دلمه ای رنده شده نصف لیوانم ابلیمو همه رو مخلوط میکنم و توی شکم مرغو با یک کم از این مواد پر کردم و بقیشو ریختم ته ظرفم و مرغ رو از طرف سینه مرغ روی پیازا میزارم تا موقع پخت .بعد مرغ رو از توی مواد برمیدارم و تمام پیازهای توی شکمشو خالی میکنم و از ته مرغ میزارم تا اب مرغ خوب بریزه چونکه این مدل مرغ نباید اب داشته باشه وگر نه نمکا خیس میشه البته اگرم کمب اب انداخت اشکالی نداره و یک نکته که حتما باید مرغتون پوستاش باشه اگر نه شور میشه بعد که اب اضافی توی شکم مرغتون رو خشک کردید اگر خواستین با چیزایی که اب نمیندازه مثل هویج و سیب زمینی و نخود فرنگی و سبزیهای معطر پر کنین و پاهای مرغتونو ببندین و بالهای مرغم با خلال فیکس کنین چون نباید به دیواره های قابلمه بچسبه بعد برای هر مرغ من یک ونیم بسته نمک تا دو بسته کافیه. من برای اینکه موقعی که میخوام مرغم پخت راحت از قابلمه بر دارم کف قابلنه وزیر هر مرغ یک تکه الومینیوم میندازم و مرغارو میزارم روش بایدتوی قابلمه روحی باشه که قابلمتون خراب نشه درشو دم کن میزاری و روی گاز که گزاشتی باید یک ربع اولو زیرش زیاد باشه بعد از یک ربع زیرشو کم کن و بزار به دل پخته بشه من ساعت 12 گذاشتم ساعت 2 حاضر بود فقط نباید سرقابلمتون بر دارین تا مثل فر نمکا خوب داغ بشه خیلی مرغ لطیفیه و بعدش که توی ظرف گزاشتید میتونید سسی با زعفرون و رب و ابلیمو درست کند وبریزید روش.