Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه شیرینی بادام هندی

  • نویسنده موضوع Google
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بایگانی
Konu Başlığı طرز تهیه شیرینی بادام هندی
نویسنده موضوع Google
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Google

Google

کاربر انجمـن :)
تاریخ ثبت‌نام
Oct 30, 2013
ارسالی‌ها
237
پسندها
48
امتیازها
18
محل سکونت
؟
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
؟
دل نوشته
؟
بهترین اخلاقم
؟
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

طرز تهیه شیرینی بادام هندی


يختن شیرینی های خشک ریز فقط خاص ایام نوروز نیست. در بسیاری از مهمانی ها و حتی مراسم رسمی شادی هم با شیرینی ریز خشک از مهمان ها پذیرایی می کنند. این روزها هم که بازار جشن و عروسیها داغ است. اگر شما هم مراسمی این چنینی دارید، آستین ها را بالا بزنید و شیرینی جشن را خودتان از قبل بپزید و آماده بگذارید.

مواد لازم برای 15-18 عدد شیرینی

۴۰ گرم کره

۲۵ گرم پودر شکر

نصف زرده تخم مرغ

یک هشتم قاشق چایخوری وانیل

40 گرم پودر بادام هندی

۶۰ گرم آرد

۱۵ عدد بادام هندی

  1. کره را با شکر در کاسه ای ریخته و با همزن برقی مخلوط کنید. نصف زرده یک تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و با همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.
  2. پودر بادام هندی و آرد را به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
  3. اگر خمیر چسبناک بود آن را در کیسه فریزر بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  4. بعد از استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و در دست به شکل یک توپ در آورید.
  5. همه خمیر را به این صورت به شکل توپ در آورید و روی سینی فر با فاصله قرار دهید.
  6. در وسط هر کدام از توپ های خمیری یک بادام هندی درسته یا نیمه و یا نقل بادامی رنگی بگذارید و با فشار دست در شیرینی فرو کنید.
  7. فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد (معادل ۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. از سینی فر را در طبقه وسط فر بگذارید و به مدت ۱۸-۱۵ دقیقه حرارت دهید تا – شیرینی ها بپزند.
  8. پس از این زمان سینی حاوی شیرینی را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود، بعد شیرینی ها را از سینی جدا کرده و در کپسول های کاغذی گذاشته و در ظرف مورد نظر بچینید.



یه جور دیگه

اگر می خواهید به جای پودر شکر تشکر رژیمی کم کالری استفاده کنید مقدار آن را ۴ قاشق مرباخوری در نظر بگیرید.

می توانید به جای کاکائو از رنگهای مجاز خوراکی استفاده کنید و می توانید از نقل های بادامی رنگارنگ هم برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.

نوشته طرز تهیه شیرینی بادام هندی اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.
 
بالا پایین