Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کباب لقمه ای لبنانی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بایگانی
Konu Başlığı کباب لقمه ای لبنانی
نویسنده موضوع Google
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Google

Google

کاربر انجمـن :)
تاریخ ثبت‌نام
Oct 30, 2013
ارسالی‌ها
237
پسندها
48
امتیازها
18
محل سکونت
؟
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
؟
دل نوشته
؟
بهترین اخلاقم
؟
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

کباب لقمه ای لبنانی


در منوی غذایی کبابی های ما هم کباب لقمه ای هست، ولی کباب لقمه ای ما همان کباب کوبیده است که در اندازه های کوچک به سیخ کشیده میشود. اما کباب لقمه ای لبنانی ها کاملا متفاوت است. لبنانی ها در واقع همان کباب تابه ای را به شکل کباب لقمه ای در آورده و در روغن سرخ می کنند. البته این کباب نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده می شود. پیشنهادی می کنیم کباب لقمه ای لبنانی را از بخش آشپزی ملل سایت تفریحی و سرگرمی جیران همراه باشید.

کباب لقمه ای لبنانی


مواد لازم

نان پیتا (مدیترانه ای )به تعداد لازم

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱۰۰ گرم جعفری ریز خردشده


موارد پیشنهادی


ا عدد پیاز نمک

فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی مقداری

مواد لازم برای تهیه سس

۴ عدد گوجه فرنگی

۱ عدد پیاز

2 حبه سیر

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه و ادویه کاری مقداری

مقداری روغن

طرز تهیه کباب

  1. پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. کاسهای آماده کنید.
  2. پیاز را در آن بریزید و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
  3. نمک، فلفل، زردچوبه و جعفری خردشده را اضافه کرده و با گوشت و پیاز خوب ورز دهید.
  4. مقداری روغن در تابه ریخته، روی حرارت ملایم بگذارید.
  5. از مایه گوشت مقداری برداشته و در دست همانند شکل فرم دهید و بعد در روغن سرخ کنید.
  6. همه مایه را به همین صورت فرم داده و در روغن سرخ کنید.
  7. وقتی هر دو طرف کبابهای لقمه ای سرخ شدند آنها را از روغن در آورده و کناری بگذارید.
  8. حالا سس را آماده کنید.
  9. برای این منظور گوجه فرنگی را به همراه سیر و پیاز داخل مخلوط کن ریخته و به شکل پوره دراورید.
  10. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را هم اضافه کنید.
  11. حالا مواد سس را با مقدار کمی روغن در تابه ای ریخته و حرارت به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه فرنگی ها بخار شود.
  12. سس آماده را روی یک نان پیتا بمالید و به تعداد دلخواه از کباب های آماده روی نان بگذارید.
  13. سپس با کمی پیاز و جعفری تزئین کرده و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: بروکلی، ارباب کلم ها


از کجا بخریم؟


  • ادویه کاری مخلوطی از چندین ادویه است که در سوپرمارکت ها و عطاری ها به فروش می رسد.
  • نان پیتا را هم می توانید از سوپرمارکت ها به صورت بسته بندی تهیه کنید



فوت و فن

    • سس این غذا بهتر است تند باشد.
    • نان پیتا، نان عربی یا مدیترانه ای است که ظاهری شبیه به لواش دارد ولی گرد و دولایه است. البته اندازه آن هم کوچک است.

نوشته کباب لقمه ای لبنانی اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.
 
بالا پایین