Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خواص آنتی*اکسیدان*ها در کدام مواد غذایی است؟

اطلاعات موضوع

Kategori Adı میوه و سبزیجات
Konu Başlığı خواص آنتی*اکسیدان*ها در کدام مواد غذایی است؟
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :



آنتی*اکسیدان*ها هزار و یک خاصیت دارند و مواد غذایی حاوی این ترکیبات مغذی اسرار طول عمر و سلامتی را در خود نهفته*اند.مواد غذایی حاوی آنتی*اکسیدان*ها معمولاً رنگارنگ و خوشمزه هستند. در واقع هیچ عذر و بهانه*ای برای جذب این ترکیبات مغذی وجود ندارد چون هم خوش*رنگ و لعابند و هم خوش*طعم. با ما باشید تا با رنگین کمانی از آنتی*اکسیدان*ها آشنایتان کنیم.



میوه*ها و سبزیجات نارنجی*پوش




کدوحلوایی، هویج، انبه و سیب*زمینی شیرین قوی*ترین*های نارنجی*پوش*ها هستند. رنگ نارنجی نشان از میزان بالای کاروتنوئیدها دارد. این ترکیبات آنتی*اکسیدانی برای قوه بینایی و پیشگیری از بسیاری از بیماری*ها موثرند. انبه یکی از این میوه*های نارنجی بسیار خوشمزه و مفید محسوب می*شود. سبزیجاتی مانند کدو حلوایی، هویج و سیب*زمینی شیرین نیز جزو بهترین سبزیجات مغذی برای زمستان می*باشند.



میوه*های آبی




میوه*های کوچک آبی رنگ مانند آلو، بلوبری و غیره سرشار از آنتی*اکسیدان*ها هستند.در بین این میوه*های آبی رنگ بلوبری حاوی بیشترین میزان آنتی*اکسیدان*ها می*باشد. امیدواریم هر چه زودتر این میوه را در بازار میوه ایران هم ببینیم.



سرخ جامه*های پر خاصیت




وقتی صحبت از قرمزپوش*ها می*شود یاد توت*فرنگی، تمشک، انگور و زغال*اخته زنده می*شود. این میوه*ها قهرمانان آنتی*اکسیدانی هستند. شاید به نظرتان این میوه*های خوش*رنگ خیلی کوچک به نظر برسند اما همین میوه*های ریز دنیایی از آنتی*اکسیدان*ها و آنتوسیانین*ها را در خود جمع کرده*اند. زمستان هم که می*شود می*توانید به انار قرمزپوش اعتماد کنید. این میوه سخت*پوست با آن دانه*های قرمز و طعم شیرین و کمی ترش منبع فوق*العاده آنتی*اکسیدان*هاست.



سفیدپوش*ها را فراموش نکنید




پیاز سفید، پیازچه، تره*فرنگی و سیر جزو سفیدپوش*هایی هستند که حاوی ترکیبات مفید برای پیشگیری از برخی از سرطان*ها می*باشند. سعی کنید غذاها و سالادهایتان را پر از این سبزیجات بکنید. حتما در آشتان تره*فرنگی بریزید. خلاصه اینکه آشپزخانه را پر از بوی پیاز داغ و سیر بکنید.


سبزها در بشقاب




سبزیجات سبز مانند اسفناج، نخودفرنگی، لوبیا سبز، بروکلی و غیره سرشار از ویتامین*ها و آنتی*اکسیدان*هایی مانند لوتئین*ها هستند. ترکیباتی که از ابتلا به بیماری*های چشمی مانند دژنراسیون ماکولای مربوط به پیری جلوگیری می*کنند. علاوه بر این سبزیجات باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و شما را در برابر بیماری*های دیگر مصون نگه می*دارند.



کاکائو


کاکائو سرشار از آنتی*اکسیدان*هاست. برای همین هم می*گوییم در انتخاب شکلات سیاه دقت کنید و شکلات*هایی انتخاب کنید که درصد کاکائوی آن*ها بالاتر باشد. به خاطر اینکه میزان آنتی*اکسیدان شکلات سیاه بیشتر از شکلات*های سفید و شیری است. توصیه می*کنیم روزی یک مربع شکلات سیاه میل کنید تا هم پوستتان تقویت شود و هم اینکه ایمنی بدنتان در برابر بیماری*ها بالا برود.


زردی زردچوبه




زردچوبه یکی از ادویه*های خوش*طعم و خوش*رنگی است که خواص زیادی هم دارد. نتایج پژوهش*هایی که روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان می*دهد زردچوبه نقش موثری در پیشگیری از سرطان*ها دارد. توصیه می*کنیم خورش*ها، سس*ها و کلا غذاهایتان را به عطر و طعم زردچوبه مزین کنید.

 
بالا پایین