Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش قیمه پیچاق – غذای اردبیلی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بایگانی
Konu Başlığı آموزش قیمه پیچاق – غذای اردبیلی
نویسنده موضوع Google
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Google

Google

کاربر انجمـن :)
تاریخ ثبت‌نام
Oct 30, 2013
ارسالی‌ها
237
پسندها
48
امتیازها
18
محل سکونت
؟
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
؟
دل نوشته
؟
بهترین اخلاقم
؟
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

آموزش قیمه پیچاق – غذای اردبیلی


همه کدبانوهای اردبیلی طرز پخت این غذا را بلد هستند. برای این که قیمه پیچاق رسمی ترین و مهم ترین غذای مردم این شهر است. خورشی که در بیشتر مراسم رسمی مردم این خطه از ایران درست می شود و طرفدارهای خاص خودش را دارد. اگر مهمان اردبیلی ها باشید حتما این غذا از شما پذیرایی می کنند. اصلا نگران نباشید. آموزش قیمه پیچاق – غذای اردبیلی را از بخش آشپزی سایت تفریحی و سرگرمی جیران همراه باشید.

آموزش قیمه پیچاق - غذای اردبیلی



موارد پیشنهادی


مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر

۵۰۰ گرم گوشت گوسفند

۱۵۰ گرم خلال بادام

ا عدد پیاز خلالی شده

1/2 پیمانه آبغوره

۳ عدد زرده تخم مرغ

به میزان لازم نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران

ا ق س رب گوجه فرنگی

به میزان لازم روغن

طرز تهیه

  • در تابه ای گوشت را با روغن تفت دهید، بعد از چند دقیقه رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
  • خلال بادام، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده، بعد حرارت را کم کنید.
  • حالا باید دو تا سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه کنید تا گوشت خوب بپزد.
  • بعد از یک ساعت پیاز را تفت دهید و با آبغوره به خورش اضافه کنید.
  • نمک و زعفران را هم اضافه کنید و هم بزنید.
  • وقتی خورش خوب جا افتاد، ۱۰ دقیقه قبل از این که از روی حرارت بردارید.
  • زرده های تخم مرغ را روی خورش بریزید. (طوری که شکلشان به هم نریزد)
  • در قابلمه را هم بگذارید تا زرده ها خوب ببندند.
  • بعد از ۱۰ دقیقه خورش را به همراه برنج سرو کنید.

بیشتر بخوانید: اصول تغذیه صحیح سالمندان


نکته


گوشت این خورش باید خلالی و نازک خرد شود تا با خلال بادام زیباتر شود.

نوشته آموزش قیمه پیچاق – غذای اردبیلی اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.
 
بالا پایین