sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مصرف این میوه پس از صرف غذا به هضم و جذب مواد غذایی کمک کرده و رگه*های فیبری یا آوندهای چوبی آن ملین بوده و رفع کننده یبوست و التیام دهنده همورویید (بواسیر) است.تمر هندی
خرمای هندی را می*شناسید؟ همان خرمایی که هر سه تا ۱۰ عدد آن همچون دانه*های باقلا در غلافی قرار گرفته و بر خلاف خرمای معمولی طعم ترش و ملسی داشته و کم*کالری*تر است. همانی که طبع سردی دارد و مصرف آن در این روزهای داغ به رفع تشنگی و کاهش حرارت درونی بدن کمک می*کند. نشناختیدش؟ تمر هندی را می*گوییم! هندی*ها به این تمر، خرمای خشک هم می*گویند.گرچه در ایران تمر هندی کاربرد درمانی سنتی خود را تقریباً از دست داده است. اما رب و شیره آن هنوز چاشنی قلیه ماهی جنوبی*ها بوده و آبادانی*ها و خرمشهری*ها از آن در معروف*ترین خورش*هایشان استفاده کرده و پوست ماهی را قبل از تنوری کردن به شیره این میوه آغشته یا از آن آش لذیذ و بی*مثالی تهیه می*کنند که اگر یک بار امتحانش کنید، مشتری دائم آش تمر هندی می*شوید. اما این میوه چه مزایایی دارد؟
میوه*ای سرد برای مزاج*های گرم
تمر هندی انواع ترش، ملس و شیرین دارد. غنی از ویتامین C، کلسیم و پتاسیم است، اما ویتامین A و سدیم ندارد. به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم، دمای بدن را سریع پایین آورده و رفع کننده گرمازدگی، خارش، کهیر، التهابات پوستی، جوش صورت، تنگی نفس ناشی از گرما و تهوع است. صفرابر خوبی است و از این رو یار مهربان کبد و تنظیم*کننده چربی و تا حدودی کنترل*کننده کلسترول خون است.مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه می*شود.برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سردمزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن می*افزایند، قاتل فشارخونی*ها می*شود .پتاسیم، بیش*ترین چیزی است که در آن وجود دارد و در نتیجه میوه*ای مفید برای مبتلایان به پرفشاری خون است.این میوه برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آن*ها به شدت تحلیل می*رود، موثر است و باعث تقویت قدرت ارتجاعی عروق خونی می*شود و دوست صمیمی قلب است.مصرف این میوه پس از صرف غذا به هضم و جذب مواد غذایی کمک کرده و رگه*های فیبری یا آوندهای چوبی آن ملین بوده و رفع کننده یبوست و التیام دهنده همورویید (بواسیر) است اما نکته مهم آن که تمر شیرین برای مبتلایان به دیابت و افراد چاق محدودیت مصرف دارد. این تمر لگدتان نزند
مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه می*شود. برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سردمزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن می*افزایند، قاتل فشارخونی*ها می*شود.اگر هم محصول غیربهداشتی و از انواع وارداتی و بدون برچسب فارسی*نویس وزارت بهداشت باشد حاوی مهمانان ناخوانده از جمله حشرات زنده، لاروها یا اجساد آن است که با چشم غیرمسلح هم می*توان آن*ها را رویت کرد. اما تنیده*ها، فضولات یا پوسته*های تخم و شفیره یا کپک*زدگی محصول چیزی نیست که بتوان آن را به راحتی دید و با عرض پوزش به همراه طعم ترش و دل چسب تمر هندی خورده می*شود که اگر مسمومتان کند دل پیچه، تهوع، تب و سرانجام اسهال خونی چنان گریبانتان را می*گیرد که حداقل چهار تا پنج روز خانه*نشین*تان می*کند بنابراین اگر می*خواهید از این بلای هندی جان سالم به در ببرید، انواع تازه آن را که در بسته*بندی*های مقوایی و دارای پروانه بهداشت و تاریخ مصرف است، انتخاب کنید.
منبع : jamejamonline.ir
خرمای هندی را می*شناسید؟ همان خرمایی که هر سه تا ۱۰ عدد آن همچون دانه*های باقلا در غلافی قرار گرفته و بر خلاف خرمای معمولی طعم ترش و ملسی داشته و کم*کالری*تر است. همانی که طبع سردی دارد و مصرف آن در این روزهای داغ به رفع تشنگی و کاهش حرارت درونی بدن کمک می*کند. نشناختیدش؟ تمر هندی را می*گوییم! هندی*ها به این تمر، خرمای خشک هم می*گویند.گرچه در ایران تمر هندی کاربرد درمانی سنتی خود را تقریباً از دست داده است. اما رب و شیره آن هنوز چاشنی قلیه ماهی جنوبی*ها بوده و آبادانی*ها و خرمشهری*ها از آن در معروف*ترین خورش*هایشان استفاده کرده و پوست ماهی را قبل از تنوری کردن به شیره این میوه آغشته یا از آن آش لذیذ و بی*مثالی تهیه می*کنند که اگر یک بار امتحانش کنید، مشتری دائم آش تمر هندی می*شوید. اما این میوه چه مزایایی دارد؟
میوه*ای سرد برای مزاج*های گرم
تمر هندی انواع ترش، ملس و شیرین دارد. غنی از ویتامین C، کلسیم و پتاسیم است، اما ویتامین A و سدیم ندارد. به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم، دمای بدن را سریع پایین آورده و رفع کننده گرمازدگی، خارش، کهیر، التهابات پوستی، جوش صورت، تنگی نفس ناشی از گرما و تهوع است. صفرابر خوبی است و از این رو یار مهربان کبد و تنظیم*کننده چربی و تا حدودی کنترل*کننده کلسترول خون است.مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه می*شود.برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سردمزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن می*افزایند، قاتل فشارخونی*ها می*شود .پتاسیم، بیش*ترین چیزی است که در آن وجود دارد و در نتیجه میوه*ای مفید برای مبتلایان به پرفشاری خون است.این میوه برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آن*ها به شدت تحلیل می*رود، موثر است و باعث تقویت قدرت ارتجاعی عروق خونی می*شود و دوست صمیمی قلب است.مصرف این میوه پس از صرف غذا به هضم و جذب مواد غذایی کمک کرده و رگه*های فیبری یا آوندهای چوبی آن ملین بوده و رفع کننده یبوست و التیام دهنده همورویید (بواسیر) است اما نکته مهم آن که تمر شیرین برای مبتلایان به دیابت و افراد چاق محدودیت مصرف دارد. این تمر لگدتان نزند
مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه می*شود. برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سردمزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن می*افزایند، قاتل فشارخونی*ها می*شود.اگر هم محصول غیربهداشتی و از انواع وارداتی و بدون برچسب فارسی*نویس وزارت بهداشت باشد حاوی مهمانان ناخوانده از جمله حشرات زنده، لاروها یا اجساد آن است که با چشم غیرمسلح هم می*توان آن*ها را رویت کرد. اما تنیده*ها، فضولات یا پوسته*های تخم و شفیره یا کپک*زدگی محصول چیزی نیست که بتوان آن را به راحتی دید و با عرض پوزش به همراه طعم ترش و دل چسب تمر هندی خورده می*شود که اگر مسمومتان کند دل پیچه، تهوع، تب و سرانجام اسهال خونی چنان گریبانتان را می*گیرد که حداقل چهار تا پنج روز خانه*نشین*تان می*کند بنابراین اگر می*خواهید از این بلای هندی جان سالم به در ببرید، انواع تازه آن را که در بسته*بندی*های مقوایی و دارای پروانه بهداشت و تاریخ مصرف است، انتخاب کنید.
منبع : jamejamonline.ir