sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
این کرپ بصورت سرد سرو می شه . پس برای مهمونیها این حسن رو داره که می تونید یک روز قبل آماده کرده و توی یخچال نگهداری کنید . فکر کنم اگه توی مهمونیتون این کرپ رو درست کنید توی همون مسیر بین آشپزخونه و میز غذا تموم می شه . اگه باور ندارید امتحان کنید …
مواد لازم :
جهت تهیه کرپ می تونید از پودر آماده استفاده کنید. یا در منزل کرپ رو درست کنید
ژامبون : ۲۰۰ گرم
پنیر ورقه ای ” ۱۲-۱۰ عدد
خیار شور ” ۲۰۰ گرم
سس مایونز ” ۳ ق س
طرز تهیه :
مایه کرپ رو درست کرده و در ماهیتابه ای که به اندازه یک ق س روغن مایع ریخته اید سرخ کنید .
اگه از ماهیتابه رژیمی استفاده می کنید درش رو نبندید .
من از پودر آماده کرپ استفاده کردم و نصف یک بسته ۳ تا کرپ مستطیلی به من داد .
بعد از اینکه یک طرف اون سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه اون هم سرخ بشه .
به اندازه یک ق س سس مایونز روی کرپ پخش کنید (برای اینکه کالری دریافتی تون خیلی بالا نره می تونید از سس مایونز کم چربی استفاده کنید).
چند تا دونه از ژامبون ها رو روی کرپ قرار بدین .
نصف کرپ رو با خیارشورهای برش خورده نازک پر کنید .
نصف دیگه اونو با پنیر ورقه ای بپوشونید .
مواد لازم :
جهت تهیه کرپ می تونید از پودر آماده استفاده کنید. یا در منزل کرپ رو درست کنید
ژامبون : ۲۰۰ گرم
پنیر ورقه ای ” ۱۲-۱۰ عدد
خیار شور ” ۲۰۰ گرم
سس مایونز ” ۳ ق س
طرز تهیه :
مایه کرپ رو درست کرده و در ماهیتابه ای که به اندازه یک ق س روغن مایع ریخته اید سرخ کنید .
اگه از ماهیتابه رژیمی استفاده می کنید درش رو نبندید .
من از پودر آماده کرپ استفاده کردم و نصف یک بسته ۳ تا کرپ مستطیلی به من داد .
بعد از اینکه یک طرف اون سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه اون هم سرخ بشه .
به اندازه یک ق س سس مایونز روی کرپ پخش کنید (برای اینکه کالری دریافتی تون خیلی بالا نره می تونید از سس مایونز کم چربی استفاده کنید).
چند تا دونه از ژامبون ها رو روی کرپ قرار بدین .
نصف کرپ رو با خیارشورهای برش خورده نازک پر کنید .
نصف دیگه اونو با پنیر ورقه ای بپوشونید .