sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم :
آردسفید | یک کیلوگرم |
تخم*مرغ | ۱۲ عدد |
کالباس | ۲۵۰ گرم |
نمک | به میزان لازم |
کره یا مارگارین | ۲۵۰ گرم |
روغن*زیتون | ۵۰ گرم |
بیکینگ*پودر | یک قاشق مرباخوری |
زرده تخم*مرغ | یک عدد |
طرز تهیه :
آرد، بیکینگ*پودر و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم*مرغ*ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن*زیتون را کم*کم به آن بیفزایید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه کنید، آن*گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید. کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را به صورت لایه*ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم*مرغ زده شده را با قلم*مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم*شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی*گراد به مدت یک*ساعت قرار دهید. این غذا شبیه به کیک است ولی شیرین نمی*باشد.منبع : groohashpazi.blogfa.com