Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه دمی بلغور

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı طرز تهیه دمی بلغور
نویسنده موضوع R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

مـدیـر ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Aug 26, 2013
ارسالی‌ها
1,139
پسندها
842
امتیازها
113
محل سکونت
همــدان
وب سایت
dreamy95.blogfa.com
تخصص
خــــرابکاری :|
بهترین اخلاقم
مهـــربون
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
ماه تولد

اعتبار :



مواد لازم :
برنج خيس كردهدو پيمانه
بلغور گندم يک پيمانه
پياز داغ دو قاشق سوپخوري
آب، روغنبه ميزان لازم
نمك و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهيه :
ابتدا در تابه*اي مقداري روغن ريخته و بلغور را در آن حرارت دهيد تا رنگ آن طلايي شود. بلغور تفت داده شده را كنار مي*گذاريم بعد پياز داغ را آماده كرده، به آن زردچوبه و نمك اضافه مي*كنيم و در حدود 5/4 پيمانه آب به آن اضافه مي*كنيم وقتي كه آب*جوش آمد برنج و بلغور را به آن اضافه مي*كنيم و مانند دمي**هاي معمولي مي*گذاريم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود سپس دمي را دم كنيد پس از 40 دقيقه غذا حاضر است كه با ترشي بسيار خوشمزه مي*شود.***
 
بالا پایین