Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

بریج برای درمان بی*دندانی!

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دهان و دندان
Konu Başlığı بریج برای درمان بی*دندانی!
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

بریج (bridge) جهت درمان بی دندانی ساخته می*شود، به این صورت که با قرار گرفتن روی دندان های دو طرف ناحیه بی دندان، به شکل یک پل، قسمت بی دندانی را پر می*کند. در اغلب بریج ها، دو طرف محل اتصال دندان های پایه، روکش می*شوند. بریج دندان
وقتی یک دندان کشیده می شود، احتمالا یک فضای خالی بین دو دندان ایجاد می شود. بریج برای جایگزین کردن دندان از دست رفته به کار می رود.
به این ترتیب که دندانپزشک دو دندان کناری ناحیه بی دندانی را تراش می دهد و یک پروتز که متشکل از سه دندان مصنوعی است، روی این دو دندان و ناحیه بی دندانی می گذارد .
به این صورت چیزی شبیه یک پل بین دو دندان ایجاد می شود که به آن بریج می گویند و به طور ثابت جایگزین دندان از دست رفته می شود.
همان گونه که پیداست، برای جایگزین کردن دندان ها به روش بریج، بایستی در دوطرف ناحیه بی دندانی، دندان هایی وجود داشته باشند و این دندان های پایه، باید از نظر استحکام ریشه و لثه در وضعیت مطلوب باشند.
بریج ها از جنس چینی یا سرامیک اتصال یافته به فلز و گاهی مواقع تنها چینی و یا سرامیک ساخته می*شوند. مراحل ساخت بریج دندان
- دندانپزشک از یک ماده نرم و فرم*پذیر برای گرفتن قالب استفاده می*کند.
تکنسین یک مدل مشابه واقعی، به جنس گچی مخصوص از روی قالب گرفته شده تهیه می*نماید. این مدل گچی از هر دو فک ساخته می*شود و نحوه تماس دو فک را با یکدیگر را نشان می*دهد و به عنوان مدل، مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت.

نکته مهم درباره بریج این است که بدانیم دائمی نیست و بعد از چند سال ماده چسبنده ای که آن را به دندان متصل کرده است، شسته شده و از بین می رود و پوسیدگی در* زیر آن ایجاد می شود
- دندانی که بریج روی آن قرار می گیرد، به حدی تراشیده خواهد شد که بعد از قرار گرفتن روکش روی آن، به اندازه طبیعی برسد. - قالب دیگری بعد از تراش دندان ها گرفته می*شود که به لابراتور ارسال می*شود و روی دندان*های تراشیده شده، قرار داده خواهد شد. - در جلسه آخر دندانپزشک، بریج ساخته شده را روی دندان ها قرار داده و آن را چک می*کند و در صورت مناسب بودن، آن را روی دندان های پایه می چسباند. - دندانپزشک به شما آموزش می*دهد که چگونه بریج خود را تمیز نگه دارید و زیر آن را پاک کنید.
انواع جنس بریج
بریج های PFM، از یک فریم فلزی و بخش بیرونی چینی تشکیل می شوند.
همچنین از سیستم های تمام سرامیک می توان برای ساخت بریج هایی برای جایگزینی یک دندان استفاده نمود. نوع دیگر بریج ها، سیستم کامپوزیت تقویت شده با فایبر FRC است. در سیستم FRC همان گونه که از نام آن مشخص است، با افزودن رشته هایی از جنس پلیمرهای شیشه، به استحکام کامپوزیت افزوده شده و خواص مکانیکی آن بهبود می یابد. مزایای بریج
- بریج ناحیه بی دندان را پر می*کند.
- بریج ظاهر دندان ها و لبخند را اصلاح می*کند و جویدن و صحبت کردن را بهبود می*بخشد. - بریج از لحاظ فرم و رنگ می*تواند مشابه دندان های طبیعی فرد باشد. - بریج می*تواند سالیان سال مورد استفاده قرار گیرد، به شرط آنکه بهداشت آن رعایت شود و حادثه*ای برای آن پیش نیاید. - دندان های طبیعی و پایه بریج، زیر روکش سالم مانده و در صورت رعایت بهداشت پوسیده نخواهند شد و از حرکت آنها به سمت ناحیه بی دندانی، محافظت به عمل خواهد آمد.
ایمپلنت بهتر از بریج
امروز درمان بهتری برای جایگزینی دندان های از دست رفته رایج شده و آن استفاده از ایمپلنت است.
با آنکه هزینه این درمان بیشتر از بریج است، ولیکن درمان با ارزشی است که مورد استقبال و رضایت استفاده کنندگان آن قرار گرفته است و مهم ترین مزیت آن این است که بدون تراشیدن دندان های اطراف ناحیه بی دندانی، جایگزینی دندان انجام می*گیرد و مانع از دست رفتن دندان های سالم پایه می*گردد. تذکر
نکته مهم درباره بریج این است که بدانیم دائمی نیست و بعد از چند سال ماده چسبنده ای که آن را به دندان متصل کرده است، شسته شده و از بین می رود و پوسیدگی در* زیر آن ایجاد می شود.
برخی مواقع دندان آنقدر تخریب شده که نمی توان با ترمیم، آن را به فرم اولیه و قابل استفاده برگرداند و مجبور به استفاده از روکش دندان هستیم. البته دندان ها را تا زمانی که دندانپزشک تشخیص نداده است، نباید روکش کرد.
منبع:tebyan.net
 
بالا پایین