Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

انواع پیش غذای ملل

اطلاعات موضوع

Kategori Adı ساير خوراكي ها
Konu Başlığı انواع پیش غذای ملل
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

سالاد پاستا با زیتون:
مواد اوليهاندازه
زیتون سبز بدون هسته1 پیمانه
ژامبون گوشت یا مرغ 100گرم
سیب زمینی1 عدد بزرگ
پاستا1 پیمانه
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
سس هزار جزیره1/2 پیمانه
ماست پرچرب1 پیمانه

طرز تهیه:

پاستا و سیب زمینی را آب پز کنید، سپس سیب زمینی ها را با ژامبون ها نگینی ریز کنید و با زیتون مخلوط کنید . در ظرفی جدا ماست ،سس هزار جزیره ،آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا یکدست شود. سس را به سالاد بیفزایید و طوری هم بزنید که تمام سالاد به سس آغشته شود . سالاد را 30 دقیقه درون یخچال بگذارید و سرو نمایید.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه رول نـان و سـیب*زمینی؛ اردور کشور ترکیه[/h]

آرد را در کاسه*ای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد می*کنیم...


[h=2]مواد لازم برای شش نفر[/h] آرد سه پیمانه
تخم*مرغ یک عدد
خمیرترش یک قاشق مرباخوری
کره دو قاشق سوپ*خوری
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و شکر از هر کدام یک قاشق چای*خوری
رب گوجه*فرنگی یک قاشق سوپ*خوری
سیب*زمینی آبپز متوسط چهار عدد
پیاز متوسط یک عدد
نعناع خشک یک قاشق چای*خوری
نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چای*خوری
زرده تخم*مرغ و سیاه*دانه به میزان لازم

[h=2]طرز تهیه[/h] * آرد را در کاسه*ای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد می*کنیم.
* تخم*مرغ، یک قاشق سوپ*خوری کره، روغن مایع، نمک و خمیرترش را که از قبل به همراه شکر در آب حل کرده*ایم، در حفره ریخته و شروع به ورز دادن می*کنیم تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود و به دست نچسبد.
* پیاز را به صورت نگینی خرد کرده، سپس به همراه مابقی کره در تابه تفت می*دهیم.
* سیب*زمینی*ها را به صورت نگینی ریز خرد می*کنیم. وقتی پیازها نرم شدند، سیب*زمینی را افزوده و کمی تفت می*دهیم. سپس نمک، فلفل و نعناع خشک را اضافه نموده، در آخر رب گوجه*فرنگی را افزوده و تفت می*دهیم.
* مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
* خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده، هر تکه از خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به صورت مستطیل باز می*کنیم.
* از مخلوط سیب*زمینی روی طول مستطیل ریخته و خمیر را لوله می*کنیم. خمیر لوله شده را به قسمت*های شش سانتی*متری برش زده و در سینی فر چرب شده چیده و روی آن*ها را با زرده تخم*مرغ و سیاه*دانه می*پوشانیم.
* سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی*گراد گرم کرده*ایم، به مدت 25 دقیقه قرار داده تا نان*ها بپزد.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه موجور؛ غذای کشور ترکیه[/h]

کدوها را شسته، رنده می*کنیم و آب آن را می*گیریم، سپس به همراه شوید، تخم*مرغ*ها، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد و پنیر رنده شده با هم کاملا مخلوط می*کنیم.


[h=2]مواد لازم برای سه نفر[/h] تخم*مرغ دو عدد
شوید خردشده چهار قاشق غذاخوری
کدو خورشی متوسط دو عدد
پنیر سفید (صبحانه) 150 گرم
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
آرد سفید دو قاشق غذاخوری

[h=2]طرز تهیه[/h] * کدوها را شسته، رنده می*کنیم و آب آن را می*گیریم، سپس به همراه شوید، تخم*مرغ*ها، نمک، فلفل، زردچوبه، آرد و پنیر رنده شده با هم کاملا مخلوط می*کنیم.
* در ماهیتابه مناسبی مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار می*دهیم تا داغ شود، سپس از مواد با قاشق در ماهیتابه می*ریزیم و آن را سرخ می*کنیم. می*توان از قالب*های دلخواه نیز استفاده کرد. به طوری که قالب را در ماهیتابه روی روغن قرار داده، مواد را در وسط آن می*ریزیم و وقتی مواد خودش را گرفت، قالب را درمی*آوریم و اجازه می*دهیم تا یک طرف آن سرخ و بعد طرف دیگر آن را سرخ می*کنیم.
* می*توان موجور را در قالب پاند که کف آن را چرب و آرد سوخاری پاشیده*ایم، ریخته و در فر با حرارت 200 درجه سانتی*گراد به مدت 35-30 در طبقه وسط قرار داده تا کاملا بپزد.
* برای تست پخت آن یک خلال دندان داخل موجور می*زنیم اگر از مواد به خلال نچسبید آماده است.

[h=2]نکــته[/h] * اگر در فر موجور را می*پزید باید دو قاشق غذاخــوری روغن مایع به مواد آن اضــافه کنید تا لطیف شود.
* می*توان یک قاشق چای خوری بیکینگ*پودر به این مواد اضافه کرد.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]بفرمایید بادمجان شکم*پر! مادر غذاهای ترکیه[/h]

این غذا از گوشت چرخ شده و سبزیجاتی مانند کدو، فلفل دلمه*ای و پیاز تهیه و با سسی مخصوص به نام سس ماست سرو می*شود.


[h=2]عـادت غـذایـی ترکـیـه*ای*هــا[/h] ترکیه یکی از کشورهای اسلامی محسوب می*شود، در نتیجه آداب و رسوم غذایی مردم این کشور هم با قوانین اسلامی بیشتر مطابقت دارد. نان جزو ثابت یک سفره ترکیه*ای است به طوری که اگر غذایی برنجی هم بخورند در کنارش از نان استفاده می*کنند.
محبوب*ترین غذای ترکیه*ای که تقریباً به یک غذای بین*المللی شهره است «کباب ترکی» یا «دونرکباب» نام دارد که در بیشتر میهمانی و مجالسشان هم این غذا در بشقاب*های بزرگ در حالی که زیرش یک ورق نان پهن شده همراه با سبزیجات سرو می*شود.
وعده غذایی ترکیه*ای*ها مثل خیلی از کشورهای دیگر شامل صبحانه، ناهار و شام می*شود. صبحانه ترکیه*ای*ها که اقتباسی از غربی*هاست شامل نان تست همراه با کره، عسل، مربا، پنیرفتا و زیتون است. همچنین قهوه و چای به عنوان نوشیدنی صبحانه سرو می*شود. یکی دیگر از نوشیدنی*های محبوب آن*ها شیر گرم همراه با عسل است.
برخی از خانواده*های ترک در این کشور وعده ناهارشان حجیم است و برخی وعده شام. وقتی هوا در ترکیه کمی سرد می*شود مردمش گرایش بیشتری به خوردن شام دارند و در واقع در این فصل سرد وعده اصلیشان را شام انتخاب می*کنند. راستی ترکیه*ای*ها بیشتر از مارگارین در تهیه ناهار و شامشان استفاده می*کنند. آن*ها علاقه خاصی به خوردن سالاد نیز (به عنوان پیش*غذا) دارند.
در مناطقی از ترکیه که ساحلی است، غذای محبوبشان غذاهای دریایی است. یک ظرف ماهی سرخ *شده در کنار سبزیجات آب*پز و یک نوشیدنی خنک مثل شربت آب*لیمو یک وعده ناهار ساحل*نشینان ترکیه*ای است. اگر طرفدار غذاهای دریایی نیستید، نگران نباشید همان*طور که گفتیم گوشت قرمز هم جایگاه خاصی در سفره غذایی ترکیه*ای*ها دارد. یک تکه گوشت مرغ یا بره گریل *شده همراه کدو، بادمجان و یک سس مخصوص انتخاب دیگر شما برای وعده ناهار یا شام است. آن*ها هر سال یک فستیوال با نام «فستیوال شیرینی*ها» دارند که در آن می*توانید شاهد انواع شیرینی*ها و دسرها باشید. شیرینی*های ترکیه*ای کمی شیرین*تر از حد معمول است و در ترکیباتش از انواع خشکبار مثل بادام، پسته و فندق استفاده می*شود.

[h=2]مـواد لازم برای 4 نفر:[/h] بادمجان 6 عدد 150 کیلوکالری
گوشت چرخ*کرده 300 گرم 550 کیلوکالری
برنج 3/1 لیوان 50 کیلوکالری
روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری
پیاز خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری
گوجه*فرنگی 2 لیوان 50 کیلوکالری
لیموترش 1 عدد 5 کیلوکالری
جعفری خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 0 کیلوکالری

[h=2]طـرز تـهـیـه:[/h] * برای شروع، بادمجان*ها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.
* در تابه*ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه*فرنگی*های خردشده و جعفری را اضافه کنید.
* برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.
* حالا بادمجان*ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.
* علاوه بر بادمجان*ها یک لیوان آب و آب*لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه*ی پیراشکی سبزیجات به روش تونسی[/h]

بَریک الخُضرَوات نام دیگر این غذاست. این پیراشکی از کشور تونس و به نام بَریک الدنونی معروف است.


[h=2]مواد لازم برای 4 نفر:[/h] آرد 2 پیمانه
مایه خمیر 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع یک چهارم پیمانه

[h=2]برای داخل خمیر:[/h] پیاز خلالی یک عدد متوسط
سیب زمینی آب*پز 2 عدد متوسط
هویج آب*پز 2 عدد متوسط
نخود فرنگی آب*پز نصف پیمانه
زعتر[SUP]*[/SUP] 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم یک پیمانه
سماق یک قاشق مرباخوری
ادویه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

[h=2]طرز تهیه:[/h] * آرد را در ظرف گودی الک کنید. روغن را به آن اضافه کرده و کاملاً با آرد مخلوط کنید.
* مایه خمیر و تخم مرغ را نیز با آرد مخلوط کنید.
* آب ولرم را کم کم به آرد اضافه کرده و کاملاً ورز دهید.
* خمیر را پس از ورز دادن در ظرف گودی گذاشته، روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
* برای آماده سازی مواد میانی، پیاز را در روغن زیتون تفت داده، سپس سیب زمینی، هویج، نخود فرنگی، ادویه، زعتر، سماق و نمک را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
* مقداری از خمیر را در دست پهن کرده و به شکل بیضی در آورید، از مایه*ی سبزیجات داخل خمیر گذاشته، به صورت بیضی بپیچید.
* روغن فراوان را در تابه عمیقی داغ کرده و پیراشکی ها را در آن سرخ کنید، سپس در ظرف مناسبی چیده و روی آن را تزیین کنید.

[h=2]نکته:[/h] 1- این دستور 210 گرم کربوهیدرات، 50 گرم پروتئین، 150 گرم چربی و 2390 کیلوکالری انرژی دارد.
2- این پیراشکی از کشور تونس و به نام بَریک (الدنونی) معروف است
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه*ی نان زیتون یونانی[/h]

در ظرف مناسبی آرد، نمک و مایه خمیر را ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس آب ولرم و روغن زیتون را در وسط آرد ریخته و خمیر کنید.


[h=2]مواد لازم:[/h] آرد 325 گرم
مایه خمیر 6 گرم
نمک نصف قاشق مرباخوری
آب ولرم 210 میلی لیتر
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
زیتون بدون هسته 115 گرم

[h=2]طرز تهیه:[/h] * در ظرف مناسبی آرد، نمک و مایه خمیر را ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس آب ولرم و روغن زیتون را در وسط آرد ریخته و خمیر کنید.
* خمیر را روی سطح تمیزی به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
* کاسه مناسبی را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. روی خمیر را پوشانده، در جای گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
* سپس خمیر را از ظرف خارج و آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و زیتون خرد شده را اضافه کرده و ورز دهید تا زیتون*ها به خمیر بچسبند.
* مجدداً روی خمیر را بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید.
* سپس خمیر را شکل داده و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید.
* بر روی خمیر با چاقوی تیزی شکاف*های عمیقی کشیده و آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
* سپس با استفاده از برس روی آن تخم مرغ مالیده و در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی*گراد به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلائی شود، قرار دهید تا بپزد. سپس روی پنجره*ی سیمی قرار دهید تا خنک شود.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه*ی شیر برنج پرویی[/h]

آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.


[h=2]مواد لازم:[/h] شیر پرچرب یک پیمانه
برنج یک پیمانه
آب 3 پیمانه
پوست پرتقال 50 گرم
پوست سیب 50 گرم
چوب دارچین 2 عدد
شیر عسل یک پیمانه
خامه یک پیمانه
شیر نارگیل 50 گرم
پودر دارچین به مقدار لازم
بادام 60 گرم

[h=2]طرز تهیه:[/h] * آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.
* برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود.
* بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود.
* شیر نارگیل را اضافه کنید.
* در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.

[h=2]نکته[/h] * این دستور 360 گرم کربوهیدرات، 65 گرم پروتئین، 180 گرم چربی و 3320 کیلوکالری انرژی دارد
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه*ی کاپدگَی؛ غذای تایلندی[/h]

این غذا از جمله غذاهای محبوب تایلندی می*باشد که در دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا هم به گونه های متفاوت طبخ می*شود. این غذا به ذایقه ایرانی بسیار نزدیک و در عین حال غذایی خوش خوراک است.


[h=2]مواد لازم برای 6 نفر:[/h] سینه مرغ[SUP]*[/SUP] 1 عدد، خرد شده
هویج کوچک 3 عدد، نگینی خرد شده
پیاز 1 عدد بزرگ، خرد شده
سیر 2 حبه، ریز شده
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد، نگینی خرد شده
سویا سس به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
ساقه پیازچه به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
سرکه 5 قاشق غذاخوری
برنج دم کرده 5 پیمانه

* به دلخواه می*توان گوشت یا میگو را جایگزین کرد.

[h=2]طرز تهیه:[/h] مرحله 1 - سیر را در کمی روغن تفت دهید، سپس سینه خرد شده مرغ را افزوده و با هم سرخ کرده تا پخته شود.

مرحله 2 - به ترتیب سویا سس، هویج، پیاز، سرکه، فلفل قرمز و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخم مرغ*ها خوب با مواد مخلوط شود.

مرحله 3 - گوجه ها را به مواد اضافه کنید. لازم به ذکر است که مواد بایستی فقط تفت داده شود که سبک شود و نیازی به سرخ کردن آن*ها نیست.

مرحله 4 - برنج را به مخلوط مواد بیافزایید و تفت دهید و در صورت نیاز سویا سس بیشتری بریزید تا برنج کاملا قهوه ای شود.

مرحله 5 - در آخر پیازچه را افزوده و غذای آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو نمایید. این غذا معمولا با لیموترش تازه و خیار سرو می*شود.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه*ی کاناپس قارچ[/h]

این غذا یک «اردور» خوشمزه*ی ایتالیایی است. مواد لازم و طرز تهیه*ی آن را با هم ببینیم...


[h=2]مواد اولیه: [/h] کره 50 گرم
گشنیز 50 گرم
پیازچه 100 گرم
قارچ 500 گرم
آرد دو قاشق سوپ*خوری
شیر یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و نان تست به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

[h=2]طرز تهیه:[/h] * کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می*دهیم تا آب شود.
* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می*دهیم.
* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می*دهیم تا آب آن کشیده شود.
* آرد را افزوده و هم می*زنیم.
* شیر را اضافه کرده و مدام هم می*زنیم تا غلیظ شود.
* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می*ریزیم و هم می*زنیم و از روی حرارت بر می*داریم.
* روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه ریخته و کاملاً پخش می*کنیم و کمی پنیر پیتزا می*ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی*گراد قرار می*دهیم تا پنیر آب و روی آن طلایی شود.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه*ی میگو سوخاری؛ سحری هندی[/h]

این غذا در هند به عنوان سحری در ماه مبارک رمضان خیلی طرفدار دارد. طبخ آن به شمال هند، یعنی کشمیر بازمی*گردد. آشپزی شمال هند ترکیبی از آشپزی پاکستان، افغانستان و منطقه کشمیر است.


[h=2]مواد لازم برای 4 نفر:[/h] میگو 500 گرم، پاک*کرده
سیر رنده شده 2 قاشق چای*خوری
زنجبیل رنده شده 2 قاشق چای*خوری
گرام ماسالا یک قاشق چای*خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای*خوری
لیمو ترش یک عدد
نمک یک قاشق چای*خوری
پودر زیره سبز یک قاشق چای*خوری
پودر سوخاری 100 گرم
تخم*مرغ 2 عدد
آرد ذرت 4 تا 6 قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم

[h=2]روش تهیه:[/h] 1- سیر، زنجبیل، آب*لیمو، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و میگوها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
2- تخم*مرغ*ها را بزنید تا یکدست شود، کم*کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر یکدست و شلی درآید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
3- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. مقدار آن باید به اندازه*ای باشد که میگوها در آن شناور باشد.
4- میگوها را در مایه تخم*مرغ زده و در پودر سوخاری بغلتانید، سپس در روغن سرخ کنید. مدت زمان سرخ کردن حدود 4 دقیقه یا تا زمانی است که روی آن طلایی و ترد شود.

[h=2]نکات:[/h] 1- آرد ذرت و نشاسته ذرت را با هم اشتباه نگیرید، آرد ذرت زردرنگ و نشاسته آن سفید است.
2- به جای میگو از مرغ نیز می*توانید استفاده کنید.
3- اگر به زنجبیل تازه دسترسی نداشتید، به جای آن از نصف قاشق چای*خوری پودر زنجبیل استفاده کنید.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه*ی پَد پی گَی؛ غذای تایلندی[/h]

این دستور یک غذای تایلندی می*باشد که خیلی سریع در حدود 10 دقیقه آماده می*شود و مزه ای متفاوت دارد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پَد پی گَی آشنا می*شوید.


[h=2]مواد لازم برای 5 نفر:[/h] سینه مرغ 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز نصف از هر کدام، خلالی شده
لوبیا سبز پخته شده 2 پیمانه
سویا سس به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
ریحان تازه به مقدار لازم


[h=2]طرز تهیه:[/h] مرحله 1 - سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.

مرحله 2 - سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا می*شود)

مرحله 3 - فلفل دلمه*ها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 4 - در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحان*ها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]روش تهیه*ی سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی[/h]

در این مطلب شما را با طرز تهیه*ی سمبوسه*ی اسفناج که یک غذای عربی است، آشنا می*کنیم...


[h=2]مواد لازم برای تهیه*ی خمیر:[/h] آرد 4 پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 و 2/1 قاشق مرباخوری
روغن نباتی 4/1 لیوان
شیر خشک 6 قاشق غذاخوری
آب داغ 1 و 4/1 لیوان

[h=2]مواد لازم برای داخل سمبوسه:[/h] اسفناج 1 و نیم کیلو (پخته و ریز شده)
پیاز 5 عدد رنده شده
سماق 1 قاشق مرباخوری
رب انار 2/1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین کمی
روغن زیتون 4/1 لیوان
آب*لیمو 4/1 لیوان

[h=2]طرز تهیه*ی خمیر:[/h] * در ظرفی آرد، خمیر مایه، نمک، شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.
* آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
* خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتاً گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریباً دو برابر شود.

[h=2]طرز تهیه*ی مواد داخل خمیر:[/h] * اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید.
* مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید.
* مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود.
* در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده به طوری که کاملاً جذب مواد شود.
* برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید (قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد).
* روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید.
* کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.
* اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند.
* سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید.
* سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده*اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی*گراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]روش تهیه*ی اسنک سیب زمینی؛ غذای هندی[/h]

این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می*شود.


[h=2]مواد لازم:[/h] سینه مرغ بی استخوان 200 گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
سیب زمینی 2 عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
پیاز 1 عدد متوسط
نان تست 16 ورق
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)
پیتزا گودا 8 ورق
سیر 2 حبه(رنده شده)
پنیر پیتزا به مقدار لازم (رنده شده)
نمک، فلفل، زردچوبه، کره به مقدار لازم

[h=2]طرز تهیه:[/h] * در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
* برش*های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
* مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
* بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

* در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
* سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
* طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نان*ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان*های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان*های تست را روی نان*های آماده قرار دهید و اسنک*ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
* بعد آن*ها را به مدت 3 تا 6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
* این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می*شود.

[h=2]نکته[/h] * مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می*توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
* به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می*توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
* برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آب*لیمو و زعفران مزه دار کنید.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]روش تهیه*ی شامی لبنانی[/h]

این شامی با مخلوطی از گوشت چرخ کرده، سبزی، سویا، تخم مرغ، آرد و پیاز آماده می*شود.


[h=2]مواد اولیه [/h] گوشت چرخ*کرده 100 گرم
سبزی خردشده (تره، جعفری و گشنیز) دو قاشق غذاخوری
سویای خیس شده دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک عدد
تخم*مرغ یک عدد
آرد دو قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
[h=2][/h] [h=2]طرز تهیه[/h] * تمامی مواد آماده شده را با هم مخلوط می*کنیم و هم می*زنیم تا یک*دست شود.

* روغن را در تابه ریخته و حرارت را کم می*کنیم.

* سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته و با دست آن را به صورت بیضی در می*آوریم.

* شامی باید به حالت شناور در روغن قرار بگیرد و با حرارت ملایم سرخ شود.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]املت سبز؛ غذایی اسپانیایی[/h] [h=3]اسپانیایی*ها املت*شان را غرق سبزیجات می*کنند[/h]

امروز به سراغ اسپانیایی*ها و عادت*های غذایی*شان رفته*ایم؛ مردمی که علاقه فراوانی به تخم*مرغ دارند و انواع املت از رایج*ترین غذاهایشان است. این مردم عاشق غذا خوردن هستند و به آن اهمیت زیادی می*دهند...



ما املت سبزی آن*ها را انتخاب کرده*ایم و به شما توصیه می*کنیم برای صبحانه در یک روز جمعه آن را بپزید و در کنار سایر اعضای خانواده*تان از طعم دلپذیرش لذت ببرید.

[h=2]عادت*های غذایی اسپانیایی*ها[/h] اسپانیایی*ها افراد سخت*کوشی هستند و عقیده دارند باید خوب غذا بخورند تا در طول روز انرژی کافی داشته باشند.
صبحانه یکی از مهم*ترین وعده*های غذایی آن*هاست. صبحانه اسپانیایی شامل یک قهوه غلیظ ، تلخ و البته بسیار داغ و نان*های تست آغشته شده به کره و انواع مرباها یا گاهی ژامبون و کمی پنیر است. اسپانیایی*ها مثل معروفی دارند که اهمیت وعده صبحانه را در آن نشان می*دهد. آن*ها می*گویند: «باید صبحانه را مثل یک پادشاه خورد، ناهار را مثل یک وزیر و شام را مثل یک فرد معمولی.» از دیگر نوشیدنی*های صبحانه*شان هات*چاکلت یا همان شکلات داغ همراه با کمی شیر یا یک لیوان آب*میوه به خصوص آب*پرتقال تازه است.
مصرف میان وعده، عادت دیگر غذایی اسپانیایی*ها است. آن*ها حدود ساعت 11، یک نان تست که داخلش هر چه تمایل دارند گذاشته*اند، (کمی تن ماهی یا کمی گوشت سرخ*شده گرفته تا پنیر و سبزی) می*خورند. «اردوور» یا همان پیش*غذا که بیشتر از نان*های تست کوچک حاوی میگو همراه با پودر سیر یا سیب*زمینی سرخ*شده طعم*دار (فلفل و نمک) و سس مخصوص تشکیل شده است، یک میان وعده دیگر آن*هاست.
گوجه*فرنگی از سبزی*هایی است که به دلیل بتاکاروتن و ویتامین C فراوان، می*تواند به افزایش جذب آهن موجود در غذا کمک کند


وعده ناهار بین ساعت 13 تا 15:30 خورده می*شود. ابتدا یک پیش*غذا که معمولاً یکی از پرطرفدارترین غذاهای اسپانیایی است، صرف می*شود یعنی سوپ سبزی یا سوپ دریایی. غذای اصلی متشکل از غذاهای دریایی انواع میگو، ماهی، گوشت مرغ یا بره است که به صورت برشته و کبابی خورده می*شوند. البته در کنار غذای اصلی، حتماً ظرف بزرگی از سالاد که بیشتر از کاهو، کلم بروکلی و کلم*پیچ با رنگین*کمانی از گوجه*فرنگی*های ریز، ذرت، زیتون و گاهی پیاز درست شده است، وجود دارد که اغلب با سرکه بالزامیک مزه*دار می*شود. نان نیز عضو جدانشدنی سفره اسپانیایی*هاست، آن*ها نان را همراه روغن زیتون، کمی آبلیمو و سس، با غذای*شان می*خورند. بعد از این ناهار سنگین، میوه*های تازه، بستنی و کرم کارامل صرف می*کنند.
شام مختصرترین وعده*ی غذایی آن*هاست و بیشتر غذاهایی است که با نان میل می*شوند.

[h=2]مـواد لازم برای 4 نفر[/h] سیب*زمینی متوسط 2 عدد 160 کیلوکالری
پیاز خرد شده 5/0 لیوان 15 کیلوکالری
فلفل *دلمه*ای خرد شده 5/0 لیوان 15 کیلوکالری
گوجه*فرنگی خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
قارچ خردشده 2 لیوان 25 کیلوکالری
تخم*مرغ 5 عدد 500 کیلوکالری
پنیر موزارلا 3 ورق 100 کیلوکالری
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری
پودر سیر، نمک، آویشن و فلفل سیاه به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

[h=2]طـرز تـهـیـه
[/h] * فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت بگذارید تا داغ شود.
* سیب*زمینی*ها را آب*پز و خرد کنید و در تابه بریزید.
* پیاز خردشده را نیز اضافه و با هم سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
* در یک ظرف جداگانه، تخم*مرغ*ها را بشکنید و با همزن بزنید.
* حالا نمک، پودر سیر، فلفل و پنیر موزارلا را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه حرارت دهید.
* گوجه*فرنگی و فلفل* دلمه*ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و به این مخلوط بیفزایید و محتویات ظرف اول را که شامل سیب*زمینی و پیاز بود، اضافه کنید و آویشن را روی تمام سطح آن بپاشید.
* حالا تمام محتویات را در یک تابه نچسب بریزید و داخل فر قرار دهید.
* بعد از 10 دقیقه، قسمت بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید تا روی آن نیز برشته شود.
* املت اسپانیایی شما آماده خوردن است.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]روش تهیه*ی خوراک گوجه*فرنگی با ذرت[/h] [h=3]شام*تان را شیلیایی بخورید! [/h]

مردم شیلی معتقدند خوردن یک شام سبک برای داشتن زندگی سالم ضروری است بنابراین وعده*ای متشکل از غذاهای کم*چرب که اغلب به شکل خوراک تهیه شده*اند، صرف می*کنند.


یکی از این خوراک*ها گوجه*فرنگی و ذرت است که توصیه می*کنیم آن را در وعده شام*تان، البته بین ساعت*های 7 تا 8 شب، میل کنید.

[h=2]عـادت*هـای غـذایـی مـردم شـیـلـی[/h] وعده*های غذایی مردم شیلی بر خلاف خیلی از کشورها به جای 3 وعده، 4 وعده است که با یک صبحانه سبک شامل یک نان تست آغشته به مارمالاد یا عسل همراه یک لیوان چای یا قهوه شیرین، شروع می*شود البته تخم*مرغ نیز به شکل آب*پز یا نیمرو همراه یک لیوان آب*میوه، به خصوص آب پرتقال، از گزینه*های دیگر در صبحانه مردم شیلی هستند.

وعده اصلی یا همان ناهار، بین ساعت 1 تا 3 صرف می*شود. این وعده غذایی می*تواند شامل بعضی غذاهای سنتی شیلی مانند کازوئلا (یک نوع خورش) یا غذاهای دریایی باشد. جالب است بدانید که مردم شیلی در کنار غذاهای دریایی مثل ماهی یا میگو حتماً سیب*زمینی به صورت آب*پز یا سرخ*شده همراه لیموترش می*خورند. گوشت قرمز، حبوبات، پیاز، زیتون و گوجه*فرنگی هم به شکل*های متفاوت در ناهار مردم این کشور جا دارد. ذرت و برنج هم به صورت جزیی از یک غذا نه به عنوان یک غذای مستقل مصرف می*شوند.

مردم شیلی بین ساعت 4 تا 7، وعده غذایی*ای به اسم «وانس» (یا همان چای عصر در سایر کشورها) دارند. این وعده غذایی چیزی شبیه عصرانه است و به وعده صبحانه شباهت بیشتری دارد. در بسیاری از مواقع، تکه*ای نان تست البته همراه با مقداری ژامبون و در نهایت یک لیوان نوشیدنی شامل چای یا قهوه در این وعده میل می*شود. این مردم اعتقاد دارند با خوردن این وعده از پرخوری در وعده شام جلوگیری می*کنند.
شیلیایی*ها معمولاً غذاها را سرخ نمی*کنند و آب*پز و بخارپز کردن را ترجیح می*دهند. آن*ها علاقه*مندند غذاهایشان خیلی سریع و در کوتاه*ترین زمان ممکن پخته شود.
یکی از عادت*های دیگر غذایی*شان این است که در تمام وعده*های غذایی بیشتر مواد غذایی را با هم ترکیب می*کنند (چیزی مثل خوراک) همراه با ادویه کم.

[h=2]مـواد لازم برای 2 نفر[/h] ذرت تازه 2 لیوان 320 کیلوکالری
گوجه*فرنگی 3 لیوان 75 کیلوکالری
جعفری خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری
پیاز خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری
سیر 3 حبه 5 کیلوکالری
روغن زیتون 1 قاشق مرباخوری 45 کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 0 کیلوکالری
[h=2][/h] [h=2]طـرز تـهـیـه[/h] * ابتدا در یک ظرف بزرگ پیازهای خردشده و سیر را در روغن زیتون تفت دهید.
* گوجه*فرنگی*های خردشده را به آن اضافه کنید و فقط به مدت 5 دقیقه روی حرارت باقی بمانند.
* حالا ذرت*ها را اضافه کنید و بگذارید مواد 3 دقیقه دیگر نیز بپزند.
* حالا غذا را از روی اجاق بردارید و جعفری خردشده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
غذای شما آماده خوردن است.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]هورن؛ پیراشکی نروژی
[/h][h=3]پیشنهادی مناسب برای پیک*نیک
[/h]

این غذا نامش نیز نروژی است و مردم این کشور آن را در مقادیر زیاد درست کرده و بعد از سرد شدن در فریزر نگهداری می*کنند و در سایر زمان*ها استفاده می*کنند.


این غذا گزینه*ای مناسب برای غذا در پیک*نیک و حتی سرکار است. البته برای اطلاع از ارزش غذایی هورن بهتر است که این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
[h=2]عادت*های غذایی نروژی*ها
[/h]
وقتی از غذای نروژی صحبت می*کنیم اولین مشخصه*ای که به ذهنمان می*رسد تنوع آن است ولی نه تنوع غذایی. منظور این است که در نروژ غذا فصل به فصل یا خانواده به خانواده متنوع و متغیر است و تنها وجه مشترک، استفاده نکردن از گوشت خام است. نروژی*ها برای صبحانه*شان اغلب از ساندویچ*های کوچک محتوی کره و مربا یا گوشت و پنیر استفاده می*کنند و نوشیدنی*شان در این وعده شیر است.
وعده ناهار اغلب شامل یک تکه گوشت بره که البته سس مخصوصی به آن می*زنند، است که این گوشت را به صورت دودی، آب*پز یا داخل فر درست می*کنند. به غیر از گوشت قرمز، سفره غذایی نروژی*ها که علاقه زیادی هم به آن دارند غذاهای دریایی مثل ماهی و میگو است که البته آن را به صورت آب*پز همراه با سبزی*هایی مثل کلم، هویج و اسفناج می*خورند. آن*ها حداقل 2 بار در هفته از غذاهای دریایی استفاده می*کنند. در غذای نروژی*ها دو جزو ثابت مشهود است؛ اولی نان سفید است که اغلب اگر بتوانند خودشان در خانه با آرد سفید تهیه می*کنند و دوم خامه ترش.

یکی دیگر از سس*های کاربردی در این کشور و خصوصاً در وعده ناهار، سس خردل است. یک تکه گوشت آب*پز همراه یک تخم*مرغ، سبزی*های بخارپز و سس خردل وعده ناهار یک نروژی را تشکیل می*دهند. نروژی*ها به خوردن زودهنگام شام نیز بسیار عادت دارند؛ حدوداً ساعت 5 و 6 عصر یعنی زمانی که در اغلب کشورها، عصرانه مصرف می*شود. البته شام*شان بسیار متنوع است؛ از گوشت*های تکه*تکه شده در سس مخصوص گرفته تا استیک و غذاهای وام گرفته از کشورهای دیگر مثل پیتزای ایتالیایی یا تاکوی مکزیکی (غذایی که با لوبیاچیتی و پنیر پیتزا درست می*شود) اما وجه مشترک تمامی این شام*ها این است که نروژی*ها غذای سرد را به عنوان شام قبول ندارند. درباره شیرینی*خور بودن آن*ها نیز باید بگوییم که اغلب ترجیح می*دهند خیلی شیرین نباشد یعنی یک نروژی بین کیک شکلاتی و یک آب*نبات با طعم نعناع دومی را همراه با یک قهوه تلخ ترجیح می*دهد مگر اینکه کنار کیک خامه ترش باشد.
[h=2]
مـواد لازم (برای 7 نفر)
[/h]
تکه*های سینه مرغ پخته شده 300 گرم آرد 600 گرم
شیر 2 لیوان
تخم*مرغ 1 عدد
روغن کنجد 75 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
خمیر ترش 50 گرم
نمک 1 قاشق چای*خوری

[h=2]طـرز تـهـیـه
[/h]
برای تهیه هورن ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. برای شروع، شیر و روغن را کمی گرم کنید و مخلوط*شان را در همزن بریزید سپس خمیر ترش، شکر و نمک را به آن*ها اضافه کنید. یادتان باشد که شکر را برای پف کردن بیشتر خمیر به آن اضافه می*کنید و در واقع، شکر وسیله*ای کمکی برای خمیر ترش است. سپس آرد را در این مخلوط بریزید. البته خمیرتان نباید زیاد سفت یا شل شود.
وقتی تمامی مواد تشکیل*دهنده خمیر با هم مخلوط شدند آن را با پارچه*ای بپوشانید و بگذارید حدود یک ساعت در دمای 38 درجه سانتی*گراد بماند.
بعد از یک ساعت خمیرتان 2 برابر می*شود و وقتی این مدت زمان گذشت آن را روی یک سطح صاف قرار داده و به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. این 3 قسمت را هم برای 15 دقیقه دیگر با پارچه بپوشانید.
برای داخل هورن*ها نیز تکه*های مرغ پخته، تخم*مرغ و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید. حالا هر کدام از این گلوله*ها را با وردنه پهن کنید و به شکل مثلثی آن*ها را برش دهید و از مخلوط یادشده در داخل هر کدام از این خمیرها بریزید.
اگر دوست داشتید می*توانید سس خردل هم به این مخلوط اضافه کنید. در نهایت وقتی آن*ها را پیچیدید داخل فر بگذارید و با دمای 200 درجه سانتی*گراد به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا کاملاً طلایی شوند.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ و گوجه فرنگی
[/h]آماده کردن این املت آلمانی، کم هزینه، آسان و سریع است؛ پس چرا آن را برای شام امشب تان درست نکنید؟

[h=2]مواد لازم:
[/h]
کره 30 گرم قارچ خرد شده 200 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پنیر رنده شده(با رنده درشت) 75 گرم
جعفری نصف فنجان

[h=2]روش تهیه:
[/h]
20 گرم از کره را داخل یک ماهیتابه ی تفلون(نچسب)، روی دمای زیاد ذوب کرده، قارچ ها و گوجه فرنگی های خرد شده را داخل آن بریزید. در حالی که آن ها را به هم می زنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند، تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید.
سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید.
طبق زائقه ی خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
باقی مانده ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و اندکی به هم بزنید.
محتویات داخل ماهیتابه می بایست به مدت 5 تا 6 دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و اندکی خودش را بگیرد.
سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به مدت 3 تا 4 دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.
غذا آماده ی سرو است. میل بفرمایید؛ نوش جان.
 

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1]آشنایی با روش تهیه ی املت قارچ آسیایی

[/h][h=2]مواد لازم برای چهار نفر:
[/h]
تخم مرغ 8 عددفلفل هندی قرمز کوچک؛ خرد شده 1 عدد
پیازچه کوچک؛ خرد شده 6 عدد
روغن بادام زمینی 2 قاشق غذا خوری
قارچ دکمه ای؛ خرد شده 100 گرم
سبزی دلخواه برای تزیین 80 گرم
[h=2]روش تهیه:
[/h]1 - چهار تخم مرغ را درون یک کاسه بشکنید و نیمی از پیازچه و نیمی از فلفل خرد شده، که دانه های آن را دور ریخته اید، را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به هم بزنید.

2 – یک تابه گود را با دمای متوسط گرم کنید. نیمی از روغن را داخل آن بریزید. تابه را تکان دهید تا روغن تمام سطح داخل آن را بپوشاند. حالا مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید. تابه را اندکی به صورت چرخشی، تکان دهید تا مخلوط تخم مرغ، تمام سطح تابه را بپوشاند و اطراف آن یک سانتیمتر بالا بیاید. نیمی از قارچ را روی مخلوط تخم مرغ بریزد، بگذارید تا برای 30 ثانیه روی حرارت بپزد تا زمانی که سطح زیرین آن خودش را بگیرد و سفت شود. املت را از وسط روی هم تا کنید.
سپس ماهیتابه را خم کنید تا تخم مرغ هایی که هنوز پخته نشده و مایع هستند، در گوشه آن جمع شوند و بگذارید تا 30 ثانیه روی حرارت باقی بماند. حالا املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برای 30 ثانیه بپزد و به رنگ طلایی روشن در بیاید.
آن را داخل ظرف دربسته ای بگذارید تا گرم بماند. این کار را با تخم مرغ، فلفل، پیاز، روغن و قارچ های باقی مانده تکرار کنید.

3 – املت ها را از وسط برش بزنید. روی آن ها را با سبزی دلخواه تان تزیین کنید و مقداری سُس سویا روی آن ها بریزید.
می توانید آن را با نمک و فلفل چاشنی داده و نوش جان کنید.

برای سرو این غذا می توانید حدود یک فنجان و نیم برنج بپزید و همراه املت قارچ میل فرمایید.
 
بالا پایین