[h=1]املت سبز؛ غذایی اسپانیایی[/h] [h=3]اسپانیایی*ها املت*شان را غرق سبزیجات می*کنند[/h]
امروز به سراغ اسپانیایی*ها و عادت*های غذایی*شان رفته*ایم؛ مردمی که علاقه فراوانی به تخم*مرغ دارند و انواع املت از رایج*ترین غذاهایشان است. این مردم عاشق غذا خوردن هستند و به آن اهمیت زیادی می*دهند...
ما املت سبزی آن*ها را انتخاب کرده*ایم و به شما توصیه می*کنیم برای صبحانه در یک روز جمعه آن را بپزید و در کنار سایر اعضای خانواده*تان از طعم دلپذیرش لذت ببرید.
[h=2]
عادت*های غذایی اسپانیایی*ها[/h] اسپانیایی*ها افراد سخت*کوشی هستند و عقیده دارند باید خوب غذا بخورند تا در طول روز انرژی کافی داشته باشند.
صبحانه یکی از مهم*ترین وعده*های غذایی آن*هاست. صبحانه اسپانیایی شامل یک قهوه غلیظ ، تلخ و البته بسیار داغ و نان*های تست آغشته شده به کره و انواع مرباها یا گاهی ژامبون و کمی پنیر است. اسپانیایی*ها مثل معروفی دارند که اهمیت وعده صبحانه را در آن نشان می*دهد. آن*ها می*گویند: «باید صبحانه را مثل یک پادشاه خورد، ناهار را مثل یک وزیر و شام را مثل یک فرد معمولی.» از دیگر نوشیدنی*های صبحانه*شان هات*چاکلت یا همان شکلات داغ همراه با کمی شیر یا یک لیوان آب*میوه به خصوص آب*پرتقال تازه است.
مصرف میان وعده، عادت دیگر غذایی اسپانیایی*ها است. آن*ها حدود ساعت 11، یک نان تست که داخلش هر چه تمایل دارند گذاشته*اند، (کمی تن ماهی یا کمی گوشت سرخ*شده گرفته تا پنیر و سبزی) می*خورند. «اردوور» یا همان پیش*غذا که بیشتر از نان*های تست کوچک حاوی میگو همراه با پودر سیر یا سیب*زمینی سرخ*شده طعم*دار (فلفل و نمک) و سس مخصوص تشکیل شده است، یک میان وعده دیگر آن*هاست.
گوجه*فرنگی از سبزی*هایی است که به دلیل بتاکاروتن و ویتامین C فراوان، می*تواند به افزایش جذب آهن موجود در غذا کمک کند
وعده ناهار بین ساعت 13 تا 15:30 خورده می*شود. ابتدا یک پیش*غذا که معمولاً یکی از پرطرفدارترین غذاهای اسپانیایی است، صرف می*شود یعنی سوپ سبزی یا سوپ دریایی. غذای اصلی متشکل از غذاهای دریایی انواع میگو، ماهی، گوشت مرغ یا بره است که به صورت برشته و کبابی خورده می*شوند. البته در کنار غذای اصلی، حتماً ظرف بزرگی از سالاد که بیشتر از کاهو، کلم بروکلی و کلم*پیچ با رنگین*کمانی از گوجه*فرنگی*های ریز، ذرت، زیتون و گاهی پیاز درست شده است، وجود دارد که اغلب با سرکه بالزامیک مزه*دار می*شود. نان نیز عضو جدانشدنی سفره اسپانیایی*هاست، آن*ها نان را همراه روغن زیتون، کمی آبلیمو و سس، با غذای*شان می*خورند. بعد از این ناهار سنگین، میوه*های تازه، بستنی و کرم کارامل صرف می*کنند.
شام مختصرترین وعده*ی غذایی آن*هاست و بیشتر غذاهایی است که با نان میل می*شوند.
[h=2]مـواد لازم برای 4 نفر[/h]
سیب*زمینی متوسط 2 عدد 160 کیلوکالری
پیاز خرد شده 5/0 لیوان 15 کیلوکالری
فلفل *دلمه*ای خرد شده 5/0 لیوان 15 کیلوکالری
گوجه*فرنگی خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
قارچ خردشده 2 لیوان 25 کیلوکالری
تخم*مرغ 5 عدد 500 کیلوکالری
پنیر موزارلا 3 ورق 100 کیلوکالری
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری
پودر سیر، نمک،
آویشن و فلفل سیاه به میزان دلخواه 0 کیلوکالری
[h=2]
طـرز تـهـیـه
[/h]
* فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت بگذارید تا داغ شود.
* سیب*زمینی*ها را آب*پز و خرد کنید و در تابه بریزید.
* پیاز خردشده را نیز اضافه و با هم سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
* در یک ظرف جداگانه، تخم*مرغ*ها را بشکنید و با همزن بزنید.
* حالا نمک، پودر سیر، فلفل و پنیر موزارلا را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه حرارت دهید.
* گوجه*فرنگی و فلفل* دلمه*ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و به این مخلوط بیفزایید و محتویات ظرف اول را که شامل سیب*زمینی و پیاز بود، اضافه کنید و آویشن را روی تمام سطح آن بپاشید.
* حالا تمام محتویات را در یک تابه نچسب بریزید و داخل فر قرار دهید.
* بعد از 10 دقیقه، قسمت بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید تا روی آن نیز برشته شود.
* املت اسپانیایی شما آماده خوردن است.