Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پودینگ خوشمزه سیب

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı پودینگ خوشمزه سیب
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

[h=3]مواد لازم :[/h] سیب پوست کنده و خرد شده :۲۵۰ گرم
شکر قهوه ای نرم : ۱۰۰ گرم
شربت قند ; ۵۰ گرم + ۲ قاشق غذاخوری
کره :به میزان لازم
سیب : ۱ عدد
آب لیموی تازه : مقداری
آرد خود تخمیر : ۱۷۵ گرم
جوش شیرین : ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین : ۲ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل :۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ :۱ عدد بزرگ
[h=3]طرز تهیه پودینگ خوشمزه سیب:[/h] دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی*گراد تنظیم نمایید و بگذارید فر گرم شود.
سیب*های خرد شده را همراه با ۱۰۰ میلی لیتر آب روی حرارت دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.
سیب*ها می*بایست حدود ۵ دقیقه درحالی*که درب ظرف بسته است بپزند تا کاملاً نرم شوند.
با یک قاشق چوبی سیب*ها را به هم بزنید تا له شوند و به شکل پوره دربیایند.
شکر و ۵۰ گرم شربت قند را به آن اضافه نمایید تا همراه با پوره سیب بجوشند.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در جایی قرار دهید تا خنک شود.
داخل قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته*اید، با کره چرب کنید. دو قاشق غذاخوری از شربت را ته قالب بریزید.
یک عدد سیب انتخاب کنید. پوست آن را بکنید. آن را نصف کنید و قسمت هسته آن را جدا نمایید.
نیمی از آن را به تکه های یک چهارم برش بزنید و مابقی آن را خرد کنید. تکه های سیب را به آب لیموی تازه آغشته نمایید.
سپس برش*های یک چهارمی سیب را ته قالب، داخل شربت بچینید.
آرد و جوش شیرین، پودر دارچین و زنجبیل را الک و با هم مخلوط نمایید. سپس نوک قاشق چای*خوری نمک به آن*ها بیفزایید.
یک عدد تخم مرغ را داخل پوره سیب، خوب بزنید، سپس را همراه با باقیمانده سیبی که خرد کرده*اید، داخل ظرف حاوی آرد بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
در این زمان خمیر کمی پف خواهد کرد.
فوراً خمیر را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف کند.
چاقویی را در کیک فرو ببرید اگر محتویات کیک هنگام بیرون کشیدن چاقو به آن نچسبد می*توانید به پخت کیک اطمینان پیدا کنید.
اگر سطح کیک خیلی زود تیره رنگ شد می*توانید تا پایان زمان کامل پخت، سطح آن را با فویل بپوشانید.
بعد از بیرون آوردن کیک از داخل فر، مدتی صبر کنید تا کمی خنک شود سپس کیک را از قالب درون ظرفی سرو برگردانید.
 
بالا پایین