Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه پینچیتو کباب اسپانیایی

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı طرز تهیه پینچیتو کباب اسپانیایی
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

این کباب*های طلایی و کوچک در منطقه اندلس بسیار پرطرفدار است؛ جایی که شما می*توانید به نزدیک*ترین قصابی رفته و پینچیتوی آماده را خریده و فقط زحمت به سیخ کشیدن و کباب کردن آن را بکشید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
پودر زیره: نصف قاشق چای*خوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای*خوری
سیر: ۲ حبه، ساطوری
پاپریکا: یک قاشق چای*خوری
پودر آویشن: نصف قاشق* چای*خوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم


روش تهیه:
۱. ادویه*ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
۲. سینه مرغ را به اندازه مکعب*های ۲ در ۲ سانتی*متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ*های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم*دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.
۳. سیخ*های کوچک پینچیتو را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می*کنید سیخ*ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی*گراد آن را بپزید.
نکات:
۱. به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
۲. بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.
۳. در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ*ها بدهید.
 
بالا پایین