*SiMiN*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Feb 16, 2014
- ارسالیها
- 5,086
- پسندها
- 1,974
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهران
- تخصص
- نقاشی کردن،نت
- دل نوشته
- همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
اعتبار :
مواد لازم حلیم:
- گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله 250 گرم
- بلغور گندم نیم کیلو
- نمک به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
- شکر به مقدار لازم
- روغن کرمانشاهی به مقدار لازم
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/FONT]
طرز تهیه حلیم:
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] در ابتدا [/FONT]گوشت را با کمی نمک بگذارید تا کاملا پخته پخته شود. در بین پخت گوشت کف گوشت را مرتب بگیرید. در یک قابلمه جدا گانه بلغور گندم را که پاک کرده و شسته اید را بریزید و حدود 10 تا 12 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید تا بلغور کاملا پخته شود.
بلغور در حال جوش سنگین است و مدام ته نشین می شود به همین خاطر بهتر است چند دقیقه یکبار بهم بزنید که به ته قابلمه نچسبد. بعد از اینکه کاملا از پخت بلغور مطمئن شدید و نرم نرم شده بود در یک سبد بزرگ که دندانه های آن زیاد هم ریز نباشد.
- گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله 250 گرم
- بلغور گندم نیم کیلو
- نمک به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
- شکر به مقدار لازم
- روغن کرمانشاهی به مقدار لازم
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/FONT]
طرز تهیه حلیم:
[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif] در ابتدا [/FONT]گوشت را با کمی نمک بگذارید تا کاملا پخته پخته شود. در بین پخت گوشت کف گوشت را مرتب بگیرید. در یک قابلمه جدا گانه بلغور گندم را که پاک کرده و شسته اید را بریزید و حدود 10 تا 12 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید تا بلغور کاملا پخته شود.
بلغور در حال جوش سنگین است و مدام ته نشین می شود به همین خاطر بهتر است چند دقیقه یکبار بهم بزنید که به ته قابلمه نچسبد. بعد از اینکه کاملا از پخت بلغور مطمئن شدید و نرم نرم شده بود در یک سبد بزرگ که دندانه های آن زیاد هم ریز نباشد.