Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار
نویسنده موضوع DaniyaL
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan DaniyaL

DaniyaL

Wing To Fly
کـاربـر انجمــن
تاریخ ثبت‌نام
Feb 5, 2014
ارسالی‌ها
1,300
پسندها
1,877
امتیازها
113
محل سکونت
Rasht
دل نوشته
آدمها تو را نمی فهمند فقط ترجمه ات میکنند آن هم به زبان خودشان
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
جنسیت
ماه تولد

اعتبار :



این دسر خوشمزه ترکیبی از سیب، پنیر چدار و آب سیب است که می تواند برای دوستان و خانواده تان مقبول باشد. با طرز تهیه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار همراه شوید.

مواد لازم برای ۱۲ عدد تارت :
کره ۲ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای نیم پیمانه
سیب بزرگ (ترجیحا ترش مزه) ۲ عدد پوست کنده و خرد شده
دارچین نصف قاشق چایخوری
آب سیب شیرین۱ لیتر
سرکه۲ قاشق چایخوری
خمیر هزارلا آماده۲۰۰ گرم
پنیر چدار کم چرب¼ پیمانه (رنده شده)
آرد کمی برای پهن کردن خمیر


طرز تهیه : از قبل باید فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.


کره را داخل یک قابلمه ذوب کنید و ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر آب شده و صاف شود. تکه های سیب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی نرم شوند ولی شکل خود را از دست ندهند.
۱/۸ قاشق چایخوری از دارچین را به سیب بیفزایید و مخلوط کنید، سپس سیب ها را داخل کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.


داخل همان قابلمه آب سیب، سرکه، شکر قهوه ای و دارچین باقی مانده را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود. بگذارید آب سیب به جوش آید و تا وقتی که مقدار آن به ¾ پیمانه کاهش یابد بجوشد.


مقداری آرد روی سطح صافی بپاشید و خمیر هزارلا تان را روی آن پهن کرده و به کمک چاقو یا رولت پیتزا آن را ۱۲ تکه کنید.
خمیر ها را داخل کاپ های یک ظرف شیرینی مافین که به خوبی چرب کرده اید قرار دهید و با چنگالی خمیر ها را کمی داخل ظرف تکان دهید.
با یک قاشق سیب های پخته شده تان را داخل خمیرها بریزید.


تارت ها را برای مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید.


هنگامی که تارت ها خوب خنک شدند آن ها را از قالب های مافین خارج کنید و کمی شربت سیب و پنیر رنده شده رویشان بریزید.
تارت های سیب را سرد یا گرم سرو کنید و از آن ها لذت ببرید.



نکات و هشدارها :
** هنگام کار با خمیر هزارلا، خمیر باید در عین اینکه یخ زده نیست، خیلی سرد باشد.
** می توانید از خمیر فیلو هم استفاده کنید.
 
بالا پایین