Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

رولت روما

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı رولت روما
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :


مواد لازم:


  • استیک فیله گوساله: 150 گرم، نحوه پخت ترجیحا مدیوم
  • پنیر بلوچیز: 15 گرم
  • سربرگ ریحان: 30 گرم
  • پیاز: یک عدد کوچک
  • فلفل سبز: یک عدد کوچک
  • خامه: 20 گرم
  • سویاسس: 5 گرم
  • کیوی کوچک: یک دوم

روش تهيه:

برای تهیه این استیک حتما سر فیله را از خود فیله جدا کنید. فیله*ای به وزن تقریبی 150 گرم مدنظر ماست. فیله 150 گرمی را از وسط برش داده و با استیک کوب تا حدی که بافت گوشت از هم جدا نشود بکوبید.سپس فیله کوبیده شده را در سسی مرکب از یک عدد پیاز کوچک، یک عدد فلفل سبز، 20 گرم خامه، 5 گرم سویا سس و یک چهارم کیوی کوچک می*خوابانیم تا درست و حسابی مزه*دار شود. حداقل مدت زمان ماندن استیک در این سس حداقل 5 ساعت است. پس از گذشت این مدت زمان فیله را از سس بیرون آورده و میان آن را با پنیر بلو چیز و سربرگ ریحان پر کنید. یک سر فیله را بر روی سر دیگر آورده، اصطلاحا می*دوزیم. سپس با استیک کوب لبه*های دو سر فیله را بر روی همدیگر می*کوبیم و فیله را با دست فرم می*دهیم. زمان پخت حدودا 5 دقیقه است.نحوه پخت تقریبا مدیوم است.این رولت استثنایی و ساده و خوش طعم را پس از پختن برش زده و با مختصری پنیر پارمسان میل کنید.
 
بالا پایین