***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
برای تهیه کروکت مرغ، دستورهای متفاوتی وجود دارد، اما این رسپی که بر پایه سس سفید تهیه می*شود هم ساده است و هم خوش*طعم. با توجه به قیمت پایین*تر نسبت به سایر مواد پروتئینی، مرغ در سبد اصلی غذایی ایرانی*ها جا گرفته است بنابراین گاه پیش می*آید که از خوردن آن خسته شوید، پس این رسپی را امتحان و از خرید ناگت*های نیمه آماده بی*کیفیت خودداری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
1 - کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر گرم را اضافه کنید. سس را نمک و فلفل زده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی شعله بردارید.
2 - 2 قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید. کمی نمک به مرغ بپاشید.
3 - پس از اینکه تکه*های مرغ سرخ شد، آن را چرخ کرده یا در غذاساز خمیر کنید. خمیر مرغ را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
4 - پس از اینکه مایه کروکت سرد و سفت شد آن را 8 قسمت کرده و هر کدام را به شکل یک سوسیس درآورید.
5 - مقداری روغن روی شعله متوسط داغ کنید. تخم*مرغ را بزنید تا یکدست شود. کروکت*ها را در تخم*مرغ زده در پودر نان بغلتانید و هر طرف آن را 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. روغن آن را با هوله کاغذی گرفته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید. کروکت را با [h=3]سالاد[/h] سبز و نان سبوس*د*ار سرو کنید.
نکات
1 - برای امتحان داغی روغن بند انگشت نان تست را در روغن بیندازید، اگر پس از یک دقیقه برشته و قهوه*ای شد روغن آماده سرخ کردن کروکت*هاست.
2 - می*توانید به مایه این کروکت انواع فلفل و سبزیجات ساطوری را اضافه کنید.
3 - مایه کروکت باید خمیری و سفت باشد، بنابراین مرغ را با نیمی از سس مخلوط کرده و مابقی سس را کم*کم اضافه کنید تا مایه شل نشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
- کره: 125 گرم
- آرد: 25 گرم
- شیر گرم: 150 میلی*لیتر
- روغن مایع: به میزان لازم
- سینه مرغ بی*استخوان: یک عدد، نگینی
- سیر: یک حبه ساطوری
- تخم*مرغ: یک عدد
- پودر نان: 50 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
1 - کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر گرم را اضافه کنید. سس را نمک و فلفل زده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی شعله بردارید.
2 - 2 قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید. کمی نمک به مرغ بپاشید.
3 - پس از اینکه تکه*های مرغ سرخ شد، آن را چرخ کرده یا در غذاساز خمیر کنید. خمیر مرغ را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
4 - پس از اینکه مایه کروکت سرد و سفت شد آن را 8 قسمت کرده و هر کدام را به شکل یک سوسیس درآورید.
5 - مقداری روغن روی شعله متوسط داغ کنید. تخم*مرغ را بزنید تا یکدست شود. کروکت*ها را در تخم*مرغ زده در پودر نان بغلتانید و هر طرف آن را 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. روغن آن را با هوله کاغذی گرفته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید. کروکت را با [h=3]سالاد[/h] سبز و نان سبوس*د*ار سرو کنید.
نکات
1 - برای امتحان داغی روغن بند انگشت نان تست را در روغن بیندازید، اگر پس از یک دقیقه برشته و قهوه*ای شد روغن آماده سرخ کردن کروکت*هاست.
2 - می*توانید به مایه این کروکت انواع فلفل و سبزیجات ساطوری را اضافه کنید.
3 - مایه کروکت باید خمیری و سفت باشد، بنابراین مرغ را با نیمی از سس مخلوط کرده و مابقی سس را کم*کم اضافه کنید تا مایه شل نشود.