Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کروکت مرغ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı کروکت مرغ
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

برای تهیه کروکت مرغ، دستورهای متفاوتی وجود دارد، اما این رسپی که بر پایه سس سفید تهیه می*شود هم ساده است و هم خوش*طعم. با توجه به قیمت پایین*تر نسبت به سایر مواد پروتئینی، مرغ در سبد اصلی غذایی ایرانی*ها جا گرفته است بنابراین گاه پیش می*آید که از خوردن آن خسته شوید، پس این رسپی را امتحان و از خرید ناگت*های نیمه آماده بی*کیفیت خودداری کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • کره: 125 گرم

  • آرد: 25 گرم

  • شیر گرم: 150 میلی*لیتر

  • روغن مایع: به میزان لازم

  • سینه مرغ بی*استخوان: یک عدد، نگینی

  • سیر: یک حبه ساطوری

  • تخم*مرغ: یک عدد

  • پودر نان: 50 گرم

  • نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:

1 - کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر گرم را اضافه کنید. سس را نمک و فلفل زده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی شعله بردارید.

2 - 2 قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید. کمی نمک به مرغ بپاشید.

3 - پس از اینکه تکه*های مرغ سرخ شد، آن را چرخ کرده یا در غذاساز خمیر کنید. خمیر مرغ را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

4 - پس از اینکه مایه کروکت سرد و سفت شد آن را 8 قسمت کرده و هر کدام را به شکل یک سوسیس درآورید.

5 - مقداری روغن روی شعله متوسط داغ کنید. تخم*مرغ را بزنید تا یکدست شود. کروکت*ها را در تخم*مرغ زده در پودر نان بغلتانید و هر طرف آن را 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. روغن آن را با هوله کاغذی گرفته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید. کروکت را با [h=3]سالاد[/h] سبز و نان سبوس*د*ار سرو کنید.

نکات

1 - برای امتحان داغی روغن بند انگشت نان تست را در روغن بیندازید، اگر پس از یک دقیقه برشته و قهوه*ای شد روغن آماده سرخ کردن کروکت*هاست.

2 - می*توانید به مایه این کروکت انواع فلفل و سبزیجات ساطوری را اضافه کنید.

3 - مایه کروکت باید خمیری و سفت باشد، بنابراین مرغ را با نیمی از سس مخلوط کرده و مابقی سس را کم*کم اضافه کنید تا مایه شل نشود.
 
بالا پایین