***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
▪ سیب زمینی۲ عدد بزرگ،
▪ [h=3]پنیر[/h] مثلثی۴ عدد،
▪ شیر یک لیوان،
▪ سیر۲ حبه،
▪ سینه مرغ۲ عدد،
▪ پودر فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
▪ ۲۰۰ گرم [h=3]پنیر[/h] [h=3]پیتزا[/h]ی رنده شده.
● طرز تهیه:
۱) سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم و در صافی ریخته تا روغن آن برود.
۲) [h=3]پنیر[/h]ها را در مخلوط کن ریخته و سپس شیر و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
۳) سیر را در روغن کمی تفت داده سپس سینه مرغ پخته شده را بصورت خلال تکه می کنیم و همرا با سیر کمی تفت می دهیم.
۴) سس بدست آمده را روی مرغ می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند تا سس به جوش بیاید.
۵) مخلوط را در ظرف نسوزی که با روغن زیتون چرب کرده ایم می ریزیم و می گذاریم به مدت ۳۰دقیقه با حرارت ۱۷۰درجه سانتیگراد در فر بماند.
۶) سینی را از فر خارج کرده و روی آن را [h=3]پنیر[/h] [h=3]پیتزا[/h] می پاشیم و در فر می گذاریم تا روی [h=3]پنیر[/h] طلایی رنگ شود.
۷) نوش جان و گوارای وجودتان.
▪ [h=3]پنیر[/h] مثلثی۴ عدد،
▪ شیر یک لیوان،
▪ سیر۲ حبه،
▪ سینه مرغ۲ عدد،
▪ پودر فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
▪ ۲۰۰ گرم [h=3]پنیر[/h] [h=3]پیتزا[/h]ی رنده شده.
● طرز تهیه:
۱) سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم و در صافی ریخته تا روغن آن برود.
۲) [h=3]پنیر[/h]ها را در مخلوط کن ریخته و سپس شیر و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
۳) سیر را در روغن کمی تفت داده سپس سینه مرغ پخته شده را بصورت خلال تکه می کنیم و همرا با سیر کمی تفت می دهیم.
۴) سس بدست آمده را روی مرغ می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند تا سس به جوش بیاید.
۵) مخلوط را در ظرف نسوزی که با روغن زیتون چرب کرده ایم می ریزیم و می گذاریم به مدت ۳۰دقیقه با حرارت ۱۷۰درجه سانتیگراد در فر بماند.
۶) سینی را از فر خارج کرده و روی آن را [h=3]پنیر[/h] [h=3]پیتزا[/h] می پاشیم و در فر می گذاریم تا روی [h=3]پنیر[/h] طلایی رنگ شود.
۷) نوش جان و گوارای وجودتان.