Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سالاد کرفس با کالباس

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı سالاد کرفس با کالباس
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

کرفس خرد شده 120 گرم
کالباس 250 گرم
سیب زمینی استامبولی 500 گرم
[h=3]قارچ[/h] کنسرو شده 250 گرم
سس مایونز 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 0.5 فنجان
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری طرز تهیه : کرفس مغز دار باشد , در صورت موجود بودن [h=3]قارچ[/h] مصرف شود , بجای روغن زیتون از خامه هم می توانید استفاده کنید , یا سرکه استفاده نمائید یا آب لیمو .
سس مایونز را با روغن زیتون , سرکه , کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم ساقه های سفید کرفس را میشوئیم بطول 2 تا 3 سانتیمتر میبریم و نازک خلال میکنیم , سب زمینی را می پزیم و خلال میکنیم , ژامبون اسلامی را هم خلال می نمائیم و در صورت مصرف [h=3]قارچ[/h] آنرا هم تمیز و خلال میکنیم و تمام این مواد را با سس مخلوط می نمائیم و بهم میزنیم , بعد [h=3]سالاد[/h] را در ظرف میریزیم و کمی جعفری یا ترخان خرد شده روی ان میپاشیم و روی آن را با خلال ژامبون اسلامی و حلقه های گوجه فرنگی و یکعدد مغز کاهو تزیین میکنیم ( [h=3]قارچ[/h] را در روغن زیتون کمی سرخ و بعد مصرف میکنیم ) .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این [h=3]سالاد[/h] برای 4 تا 6 نفر کافیست
 
بالا پایین