***HeleNa***
مــدیـر بـازنشـسـتـه
کرفس خرد شده 120 گرم
کالباس 250 گرم
سیب زمینی استامبولی 500 گرم
[h=3]قارچ[/h] کنسرو شده 250 گرم
سس مایونز 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 0.5 فنجان
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری طرز تهیه : کرفس مغز دار باشد , در صورت موجود بودن [h=3]قارچ[/h] مصرف شود , بجای روغن زیتون از خامه هم می توانید استفاده کنید , یا سرکه استفاده نمائید یا آب لیمو .
سس مایونز را با روغن زیتون , سرکه , کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم ساقه های سفید کرفس را میشوئیم بطول 2 تا 3 سانتیمتر میبریم و نازک خلال میکنیم , سب زمینی را می پزیم و خلال میکنیم , ژامبون اسلامی را هم خلال می نمائیم و در صورت مصرف [h=3]قارچ[/h] آنرا هم تمیز و خلال میکنیم و تمام این مواد را با سس مخلوط می نمائیم و بهم میزنیم , بعد [h=3]سالاد[/h] را در ظرف میریزیم و کمی جعفری یا ترخان خرد شده روی ان میپاشیم و روی آن را با خلال ژامبون اسلامی و حلقه های گوجه فرنگی و یکعدد مغز کاهو تزیین میکنیم ( [h=3]قارچ[/h] را در روغن زیتون کمی سرخ و بعد مصرف میکنیم ) .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این [h=3]سالاد[/h] برای 4 تا 6 نفر کافیست
کالباس 250 گرم
سیب زمینی استامبولی 500 گرم
[h=3]قارچ[/h] کنسرو شده 250 گرم
سس مایونز 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 0.5 فنجان
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری طرز تهیه : کرفس مغز دار باشد , در صورت موجود بودن [h=3]قارچ[/h] مصرف شود , بجای روغن زیتون از خامه هم می توانید استفاده کنید , یا سرکه استفاده نمائید یا آب لیمو .
سس مایونز را با روغن زیتون , سرکه , کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم ساقه های سفید کرفس را میشوئیم بطول 2 تا 3 سانتیمتر میبریم و نازک خلال میکنیم , سب زمینی را می پزیم و خلال میکنیم , ژامبون اسلامی را هم خلال می نمائیم و در صورت مصرف [h=3]قارچ[/h] آنرا هم تمیز و خلال میکنیم و تمام این مواد را با سس مخلوط می نمائیم و بهم میزنیم , بعد [h=3]سالاد[/h] را در ظرف میریزیم و کمی جعفری یا ترخان خرد شده روی ان میپاشیم و روی آن را با خلال ژامبون اسلامی و حلقه های گوجه فرنگی و یکعدد مغز کاهو تزیین میکنیم ( [h=3]قارچ[/h] را در روغن زیتون کمی سرخ و بعد مصرف میکنیم ) .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این [h=3]سالاد[/h] برای 4 تا 6 نفر کافیست