Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کیک بادام با خامه

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı کیک بادام با خامه
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم:بادام پوست کنده 250 گرم
مواد لازم برای تزئین:
شکر 200 گرم
آرد سفید 50 گرم
تخم *مرغ 2 عدد
آب 50 سی سی
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
روغن یا کره 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
کاغذ مخصوص [h=3]شیرینی پزی[/h] مقداری
خامه 250 سی سی
شکلات قهوه *ای 50 گرم
توت *سیاه یا تمشک مقداری
[h=2]کیک بادام با خامه[/h]
ظروف و وسایل لازم:یک ظرف کیک *پزی گرد به قطر تقریبی 22 سانتی متر و همزن. اگر ظرف گرد نداشتید از ظروف دیگر هم می *توانید استفاده کنید.طرز تهیه:بادام* ها را چرخ کنید نیازی نیست کاملا به شکل پودر در آید.شکر و تخم مرغ* ها را با همزن بزنید تا مایع سفت شود یک چیزی شبیه به خامه خواهد شد.بعد از این مرحله دیگر نباید از ماشین همزن استفاده شود. باقی مواد را با احتیاط به آن بیفزایید، دقت کنید زیاد نباید هم بزنید خیلی با احتیاط! آخر سر هم آب را بیفزایید و با احتیاط هم بزنید.ظرف کیک *پزی را با کره یا روغن آب شده خوب چرب کنید و سپس کاغذ مخصوص شیرینی *پزی را کف ظرف کیک *پزی پهن کنید با دست آن را صاف کنید و همین طور دیواره ظرف را با کاغذ مخصوص[h=3]شیرینی پزی[/h] بپوشانید.سپس خمیر به دست آمده را در ظرف بریزید با احتیاط با قاشق روی آن را صاف کنید.فر را تا 180 درجه گرم کنید ظرف محتوی خمیر کیک را در وسط فر قرار دهید و آن را برای مدت 30 دقیقه بپزید.پس از اتمام، کیک را با احتیاط از ظرف خارج کنید. کاغذهای آشپزی را با احتیاط از آن جدا کنید سپس آن را برای مدتی به حال خود رها کنید تا سرد شود.
[h=2]کیک بادام با خامه[/h]
روش تزئین:مایع خامه را با ماشین همزن خوب بزنید تا سفت شود. دقت کنید زیاد از حد هم نزیند در غیر این صورت خامه تبدیل به کره خواهد شد، همین که خامه سفت شد کفایت می *کند.کیک را در ظرفی که می *خواهید سرو کنید قرار دهید سپس با خامه آن را بپوشانید با کارد یا وسیله دیگری خامه را صاف کنید.شکلات را با کارد خرد کنید و روی خامه بریزید سپس با مقداری توت *سیاه یا تمشک تزئین کنید.
 
بالا پایین