Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

برای پیشگیری از دیابت میوه تازه بخورید نه آبمیوه!

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı تغذیه و سلامت
Konu Başlığı برای پیشگیری از دیابت میوه تازه بخورید نه آبمیوه!
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

قدس آنلاین- مریم سادات کاظمی: خوردن میوه های تازه از

جمله انگور و سیب خطر پیشرفت دیابت نوع 2 را که شیوع بالایی دارد


کاهش می دهد. این در حالی است که مصرف آبمیوه های صنعتی موجب افزایش این خطر می شود.




بنابر گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین، به طور کلی مصرف میوه ها برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف از جمله دیابت نوع 2 توصیه می شود؛ گرچه تا به حال نظری مخالف در مورد این بیماری وجود داشت. دیابت بیماری است که درنتیجه افزایش غیر عادی مقدارقند خون ایجاد می شود. این بیماری دو نوع دارد؛* در نوع اول که به آن دیابت " لاغر" نیز اطلاق می شود بیشتر افراد جوان درگیر می شوند. در نوع دوم که به دیابت " چاق"* معروف است عموما در سنین بالاتر فرد را مبتلا می کند.
براساس تحقیقات اخیر مشخص شد احتمال ابتلا به دیابت در کسانی که انگور،*سیب، گلابی، موز و گریپ فروت را حداقل دو بار درهفته مصرف کنند، 23% کمتر از افرادی است که این میوه ها را کمتر ازیک بار در ماه می خورند. همچنین باید اشاره کرد که مصرف طالبی و توت فرنگی می تواند تا حد مختصری خطر ابتلا به دیابت را بیشتر کند.
نکته جالب دیگر اینکه افرادی که مقدار زیادی ( بیشتر از یک لیوان بزرگ در روز)* آبمیوه های صنعتی می نوشند، 21% بیش ازکسانی که کمتراز یک لیوان آبمیوه در هفته می خورند به دیابت مبتلا می شوند. مطالعات گویای این است که آبمیوه ها در مقایسه با میوه های تازه دارای مقدار قند بیشتر و ریز مغذی های کمتری هستند.
بر خلاف تحقیقات گذشته محققان میان مصرف میوه های خیلی شیرین مانند انگور و موز و خطر تشدید ابتلا به دیابت ارتباطی پیدا نکرده اند. ازهمین رو توصیه می شود برای پیشگیری از این بیماری مصرف میوه های تازه دربرنامه روزانه گنجانده شود.

 
بالا پایین