*SiMiN*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Feb 16, 2014
- ارسالیها
- 5,086
- پسندها
- 1,974
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهران
- تخصص
- نقاشی کردن،نت
- دل نوشته
- همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
اعتبار :
مواد لازم :
طرز تهيه : جوي پوست*كنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه*دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي*پزيم تا جوانه*ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي*پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي*ها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي*افزاييم آن*گاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آن*ها اضافه مي*كنيم و مي*گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي*كنيم.نكته: هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه مي*كنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد. طرز تهيه حبوبات جوانه*دار :حبوبات را 24 ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يك*بار عوض مي*كنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را ميان پارچه*اي نخي تميز قرار داده و درون آب*كش مي*گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه*دار آماده *مي*باشند.نكته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي*گيرند.
جوي پوست*كنده | يك پيمانه |
عدس | 3/4 پيمانه |
بلغور جو | 1/2 پيمانه |
ماش | 3/4 پيمانه |
برنج | 1/2 پيمانه |
سبزي آش همراه با سير | 1/5پيمانه |
نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي | از هرکدام 1/2پيمانه |
گوشت گوسفندي با قلم | 250 گرم |
پياز داغ | 1/2پيمانه |
زردچوبه، نمك و فلفل | به ميزان لازم |
روغن، سيرداغ و نعنا داغ | به ميزان لازم |
طرز تهيه : جوي پوست*كنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه*دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي*پزيم تا جوانه*ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي*پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي*ها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي*افزاييم آن*گاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آن*ها اضافه مي*كنيم و مي*گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي*كنيم.نكته: هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه مي*كنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد. طرز تهيه حبوبات جوانه*دار :حبوبات را 24 ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يك*بار عوض مي*كنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را ميان پارچه*اي نخي تميز قرار داده و درون آب*كش مي*گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه*دار آماده *مي*باشند.نكته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي*گيرند.