Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

 آش حبوبات جوانه دار

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı  آش حبوبات جوانه دار
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم :
جوي پوست*كنده
يك پيمانه
عدس
3/4 پيمانه
بلغور جو
1/2 پيمانه
ماش
3/4 پيمانه
برنج
1/2 پيمانه
سبزي آش همراه با سير
1/5پيمانه
نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي
از هرکدام 1/2پيمانه
گوشت گوسفندي با قلم
250 گرم
پياز داغ
1/2پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل
به ميزان لازم
روغن، سيرداغ و نعنا داغ
به ميزان لازم


طرز تهيه : جوي پوست*كنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه*دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي*پزيم تا جوانه*ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي*پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي*ها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي*افزاييم آن*گاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آن*ها اضافه مي*كنيم و مي*گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي*كنيم.نكته: هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه مي*كنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد. طرز تهيه حبوبات جوانه*دار :حبوبات را 24 ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يك*بار عوض مي*كنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از 24 ساعت حبوبات را ميان پارچه*اي نخي تميز قرار داده و درون آب*كش مي*گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه*دار آماده *مي*باشند.نكته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي*گيرند.
 
بالا پایین