v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
اين آش مخصوص فصل تابستان است و در گيلان به خاطر شرجي بودن هوا در فصل تابستان استفاده مي*شود تا جلوي عطش را بگيرد. در ضمن مي*توان اين آش را براي افطار نيز تهيه كرد.
مواد اولیه :
گوجه*سبز يك كيلوگرم
آرد برنج يك پيمانه (هشت قاشق سوپخوري)
سبزي آش خردشده 300 گرم
تخم*مرغ دو عدد
شكر چهار قاشق سوپخوري
نمك و نعناخشك براي تزيين به ميزان لازم
گوجه*سبز را در قابلمه مناسبي ريخته و چهار ليوان آب و كمي نمك اضافه مي*كنيم و روي حرارت زياد قرار مي*دهيم تا بجوشد پس از جوشيدن حرارت را كم كرده و در قابلمه را مي*بنديم تا 30 دقيقه بپزد طوري كه گوجه*سبزها له شوند سپس از روي حرارت برداشته و كنار مي*گذاريم تا خنك شود. گوجه*سبزها را كوبيده (البته بدون هسته) و با آب از صافي عبور مي*دهيم و آب گوجه*سبز را به قابلمه برگرداننده و روي حرارت مناسبي قرار مي*دهيم تا بجوشد.
آرد برنج را به همراه شكر در يك پيمانه آب حل مي*كنيم و پس از حل شدن به قابلمه افزوده و هم مي*زنيم تا غليظ شود، سبزي آش را اضافه و حرارت را كم مي*كنيم تا آرام*آرام سبزي پخته شود و آش* جا بيفتد. تخم*مرغ ها را در كاسه مناسبي شكسته و كمي نمك اضافه مي*كنيم و با همزن دستي يا برقي مي*زنيم سپس آن را داخل آش مي*ريزيم و مدام هم مي*زنيم. پس از پنج دقيقه آش را از روي حرارت برداشته و در ظرف مناسبي سرو و روي آن را با نعنا داغ تزيين مي*كنيم.
مواد اولیه :
گوجه*سبز يك كيلوگرم
آرد برنج يك پيمانه (هشت قاشق سوپخوري)
سبزي آش خردشده 300 گرم
تخم*مرغ دو عدد
شكر چهار قاشق سوپخوري
نمك و نعناخشك براي تزيين به ميزان لازم
گوجه*سبز را در قابلمه مناسبي ريخته و چهار ليوان آب و كمي نمك اضافه مي*كنيم و روي حرارت زياد قرار مي*دهيم تا بجوشد پس از جوشيدن حرارت را كم كرده و در قابلمه را مي*بنديم تا 30 دقيقه بپزد طوري كه گوجه*سبزها له شوند سپس از روي حرارت برداشته و كنار مي*گذاريم تا خنك شود. گوجه*سبزها را كوبيده (البته بدون هسته) و با آب از صافي عبور مي*دهيم و آب گوجه*سبز را به قابلمه برگرداننده و روي حرارت مناسبي قرار مي*دهيم تا بجوشد.
آرد برنج را به همراه شكر در يك پيمانه آب حل مي*كنيم و پس از حل شدن به قابلمه افزوده و هم مي*زنيم تا غليظ شود، سبزي آش را اضافه و حرارت را كم مي*كنيم تا آرام*آرام سبزي پخته شود و آش* جا بيفتد. تخم*مرغ ها را در كاسه مناسبي شكسته و كمي نمك اضافه مي*كنيم و با همزن دستي يا برقي مي*زنيم سپس آن را داخل آش مي*ريزيم و مدام هم مي*زنيم. پس از پنج دقيقه آش را از روي حرارت برداشته و در ظرف مناسبي سرو و روي آن را با نعنا داغ تزيين مي*كنيم.