Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آش گوجه سبز گيلاني

  • نویسنده موضوع v!olet
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı آش گوجه سبز گيلاني
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

اين آش مخصوص فصل تابستان است و در گيلان به خاطر شرجي بودن هوا در فصل تابستان استفاده مي*شود تا جلوي عطش را بگيرد. در ضمن مي*توان اين آش را براي افطار نيز تهيه كرد.




مواد اولیه :

گوجه*سبز يك كيلوگرم
آرد برنج يك پيمانه (هشت قاشق سوپخوري)
سبزي آش خردشده 300 گرم
تخم*مرغ دو عدد
شكر چهار قاشق سوپخوري
نمك و نعناخشك براي تزيين به ميزان لازم





گوجه*سبز را در قابلمه مناسبي ريخته و چهار ليوان آب و كمي نمك اضافه مي*كنيم و روي حرارت زياد قرار مي*دهيم تا بجوشد پس از جوشيدن حرارت را كم كرده و در قابلمه را مي*بنديم تا 30 دقيقه بپزد طوري كه گوجه*سبزها له شوند سپس از روي حرارت برداشته و كنار مي*گذاريم تا خنك شود. گوجه*سبزها را كوبيده (البته بدون هسته) و با آب از صافي عبور مي*دهيم و آب گوجه*سبز را به قابلمه برگرداننده و روي حرارت مناسبي قرار مي*دهيم تا بجوشد.

آرد برنج را به همراه شكر در يك پيمانه آب حل مي*كنيم و پس از حل شدن به قابلمه افزوده و هم مي*زنيم تا غليظ شود، سبزي آش را اضافه و حرارت را كم مي*كنيم تا آرام*آرام سبزي پخته شود و آش* جا بيفتد. تخم*مرغ ها را در كاسه مناسبي شكسته و كمي نمك اضافه مي*كنيم و با همزن دستي يا برقي مي*زنيم سپس آن را داخل آش مي*ريزيم و مدام هم مي*زنيم. پس از پنج دقيقه آش را از روي حرارت برداشته و در ظرف مناسبي سرو و روي آن را با نعنا داغ تزيين مي*كنيم.

 
بالا پایین