Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه شیر بادام با طعم وانیل و دارچین

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهای سرد و نوشیدنی ها
Konu Başlığı طرز تهیه شیر بادام با طعم وانیل و دارچین
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

[h=3]طرز تهیه[/h][h=4]مرحله 1[/h]
بادام را در یک کاسه همراه با آب می ریزیم به مدت 8-12 ساعت و بعد بادامها را در آبکش می ریزیم​
[h=4]مرحله 2[/h]
بعد از تخلیه آب بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم​
[h=4]مرحله 3[/h]
مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند .بعد مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم​
[h=4]مرحله 4[/h]
شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و به مدت 3-5 روز در یخچال نگهدارید​
[h=4]مرحله 5[/h]
شما می توانید پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید نوش جان​
[h=3]مواد لازم[/h]
  • 1 فنجان بادام خام، خیسانده شده در آب
  • آب 3 فنجان
  • 2 تا 4 عدد خرما
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • کمی نمک
بادام را در یک کاسه به مدت ۸-۱۲ ساعت خیس می کنیم

بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم

خوب مخلوط می کنیم

مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند

مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم

شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار بریزید


پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید
 
بالا پایین