Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه گارنی ياريخ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı طرز تهیه گارنی ياريخ
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم :
بادمجان شش عدد
گوشت چرخ كرده 250گرم
نمك و جعفري به ميزان لازم
سيرچهارحبه
رب گوجه فرنگيدو قاشق سوپخوري
پيازيك عدد


طرز تهيه :
بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان يك برش زده و به آنها نمك مي‌زنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را مي‌افزاييم آن‌گاه رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر مي‌داريم. در اين لحظه بادمجان‌ها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي مي‌گذاريم. مواد گوشتي را داخل بادمجان‌ها پر كرده و در مقداري رب‌گوجه‌فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزوده‌ايم ده دقيقه مي‌پزيم.
 
بالا پایین