Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ماهي تنوري با انار

  • نویسنده موضوع v!olet
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı ماهي تنوري با انار
نویسنده موضوع v!olet
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan v!olet

v!olet

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
1,388
پسندها
192
امتیازها
0
محل سکونت
تو قلب عشقم
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
...
دل نوشته
نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
بهترین اخلاقم
...
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :






مواد لازم:


ماهي سرخو يا سنگسر 2 كيلوگرم(1 عدد)
سيب*زميني ورقه شده 2 عدد
آب ليموترش تازه 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون يك*چهارم پيمانه
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري
سير پوره شده 2 حبه
زردچوبه، ادويه، نمك و فلفل به مقدار لازم


براي تزيين:

سس ارده دو سوم پيمانه
دانه*انار، ورقه*هاي ليمو براي تزيين
سبزيجات به دلخواه


طرز تهيه:


مواد ماريناد يا مرينت را با هم مخلوط نموده، داخل شكم و سطح روي ماهي را با آن مزه*دار كنيد. سپس ماهي را براي يك*ساعت در يخچال قرار دهيد.
سيني فر را با فويل بپوشانيد، روي فويل را چرب نموده، و ورقه*هاي سيب*زميني را روي فويل را چرب شده، قرار دهيد و سطح روي سيب*زميني را چرب كنيد سپس ماهي را روي سيب*زميني را چرب كنيد سپس ماهي را روي سيب*زميني چرب شده قرار دهيد تا با اين روش از چسبيدن ماهي جلوگيري كنيد.
ورقه*هاي ليموترش را داخل شكم*ماهي بگذاريد، سر و دم ماهي را با فويل چرب شده پوشانده، تا از برشته شدن سر و دم ماهي جلوگيري شود. سپس سطح روي ماهي را با روغن زيتون چرب نماييد. فر را با 350 درجه فارنهايت گرم كنيد و سيني ماهي را روي پنجره وسط فر قرار دهيد. براي 45 دقيقه تا يك*ساعت بپزيد پس از طبخ ماهي را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنيد. پس از كمي سرد شدن سطح روي ماهي را با سس ارده يا سس انار پوشانده و با دانه*هاي انار منقش كنيد سپس با ساير سبزيجات تزيين و سرو كنيد.
 
بالا پایین