v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
مواد لازم:
ماهي سرخو يا سنگسر 2 كيلوگرم(1 عدد)
سيب*زميني ورقه شده 2 عدد
آب ليموترش تازه 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون يك*چهارم پيمانه
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري
سير پوره شده 2 حبه
زردچوبه، ادويه، نمك و فلفل به مقدار لازم
براي تزيين:
سس ارده دو سوم پيمانه
دانه*انار، ورقه*هاي ليمو براي تزيين
سبزيجات به دلخواه
طرز تهيه:
مواد ماريناد يا مرينت را با هم مخلوط نموده، داخل شكم و سطح روي ماهي را با آن مزه*دار كنيد. سپس ماهي را براي يك*ساعت در يخچال قرار دهيد.
سيني فر را با فويل بپوشانيد، روي فويل را چرب نموده، و ورقه*هاي سيب*زميني را روي فويل را چرب شده، قرار دهيد و سطح روي سيب*زميني را چرب كنيد سپس ماهي را روي سيب*زميني را چرب كنيد سپس ماهي را روي سيب*زميني چرب شده قرار دهيد تا با اين روش از چسبيدن ماهي جلوگيري كنيد.
ورقه*هاي ليموترش را داخل شكم*ماهي بگذاريد، سر و دم ماهي را با فويل چرب شده پوشانده، تا از برشته شدن سر و دم ماهي جلوگيري شود. سپس سطح روي ماهي را با روغن زيتون چرب نماييد. فر را با 350 درجه فارنهايت گرم كنيد و سيني ماهي را روي پنجره وسط فر قرار دهيد. براي 45 دقيقه تا يك*ساعت بپزيد پس از طبخ ماهي را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنيد. پس از كمي سرد شدن سطح روي ماهي را با سس ارده يا سس انار پوشانده و با دانه*هاي انار منقش كنيد سپس با ساير سبزيجات تزيين و سرو كنيد.