Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ژله خامه ای

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı ژله خامه ای
نویسنده موضوع raha mehraboon
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan raha mehraboon

raha mehraboon

کـاربـر ویــژه
کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Feb 24, 2014
ارسالی‌ها
281
پسندها
406
امتیازها
0
محل سکونت
تهران
دل نوشته
آدم وقـتی یـه حـس تکرار نشدنی رو با یکی تجـربه مـیکـنه . . . دیگه اون حــس رو با کـس دیگه ای نـمیـتونه تـجـربه کـنه ! بـعـضی حــس هـا . . . خــاص و نــاب هـسـتـنـد . . . مـثـل بــعـضـی آدم هـا . . . !
مدل گوشی
سیم کارت
برند گوشی
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :



مواد لازم برای ظرفی به قطر 15 سانت

2 بسته پودر ژله رنگ روشن مثل موز یا آلوورا
خامه صبحانه 400 گرم
پودر ژلاتین 1ق غ
شکر 1 ق غ
شیر ولرم1 لیوان پر
آب جوش 1 لیوان پر
آب سرد 1 لیوان پر

طرز تهیه:
2 بسته پودر ژله ، 1 ق غ پودر زلاتین و شکر رو با 1 لیوان آب جوش حل کنین برای بهتر حل شدن بزارین روی حرارت ملایم و هم بزنین تا کامل حل شه یا که از ماکروفر استفاده کنین. وقتی کامل حل شد و مایع شفاف بدست اومد 1 لیوان آب سرد و اضافه کنین تا کامل حل شه سپس 1 لیوان شیر ولرم و کل خامه به قدر هم بزنین که خامه کاملا حل شه و محلول یکدست شه
و اما برای قلبها:
1بسته ژله پودر ژله به رنگ قرمز رو با 1 ق غ پودر ژلاتین حل کنین و سپس نصف ایوان آب جوش بهش اضافه کرده بذارین رو حرارت تا کاملا حل شه سپس نصف لیوان آب سرد اضافه کنین بعد در یک ظرف مناسب که کفش نسبتا پرب شده بریزین نباید ارتفاش بیشتر از 1 سانت شه میذارین داخل یخچال تا خوب ببنده.
بعد قالب میزنیم
حالا قلبهای بزرگتر رو میپینیم کف قالبمون و کوچیکترهارو دور قالب(قالب رو بهتره قبلش چرب کنین) بعد از چیدن میذاریم داخل یخچال تا خوب به قالب بچسبن
تو این فاصله چیدن قلبها ژله خامه ایمون هم خنک شده میریزیم توی قالب و میذاریم داخل یخچال بعد که از قالب دراومد میشه این




 
بالا پایین