eLOy
مدیر کل انجمن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 21, 2013
- ارسالیها
- 8,743
- پسندها
- 14,851
- امتیازها
- 113
- سن
- 41
- محل سکونت
- TeHrAn
- وب سایت
- www.biya2forum.ir
- تخصص
- نقاشی و خوشنویسی
اعتبار :
خواص گیاه زنجبیل
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این استان رویشگاه از گیاهان دارویی است، گفت: بسیاری از بیماری ها با مصرف گیاهان پر خواص و دارویی قابل درمان هستند.
نرگس جریده امروز در یاسوج اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه بسیاری از گیاهان دارویی و پرخواصی است که باید قدر آن ها را دانست و از این نعمات خداوند به بهترین نحو استفاده کرد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه افزود: یکی از این گیاهان پر خواص، زنجبیل بوده که در طب سنتی نیز کاربردهای فراوانی دارد.
وی گفت: طب سنتی و گیاهی اخیرا مورد توجه بخش زیادی از جامعه قرار گرفته است.
جریده ادامه داد: گیاه زنجبیل خواص دارویی زیادی داشته و در هضم و جذب مواد غذایی در بدن نقش بسیار مهمی ایفا می کند.
کاهش تهوع و نفخ معده با چاشنی زنجبیل
این کارشناس تغذیه بیان کرد: زنجبیل از جمله گیاهان نیروبخش است که موجب تقویت سیستم گوارشی، به ویژه معده شده و موادی را که روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می برد.
وی تصریح کرد: در فرهنگ غذایی ایران از زنجبیل به عنوان یک چاشنی مصرف زیادی دارد که اتفاقا بسیار خوش طعم و مورد علاقه بسیاری از مردم است.
جریده، کاهش احساس تهوع نفخ معده را نیز از دیگر خواص این گیاه دانست.
این کارشناس تغذیه به افراد کم اشتها توصیه کرد: با خوردن گیاه زنجبیل مشکل کم اشتهایی و بی اشتهایی عصبی خود را درمان کنند.
جریده ابراز داشت: زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها، به درمان آسم، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک می کند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: در طب گیاهی، از گیاه زنجبیل برای درمان فلج و ضعف اعصاب و درمان اسهال ناشی از مسمومیت های غذایی استفاده می شود.
مصرف گیاه زنجبیل با چای در استان کهگیلویه و بویراحمد، طرفداران زیادی دارد.