Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

معمای جدید علم با کشف جزیره‌ای سرگردان در قمر تیتان

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı اخبار علمی
Konu Başlığı معمای جدید علم با کشف جزیره‌ای سرگردان در قمر تیتان
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

حرکت رو به بالا و پائین نوعی ویژگی عظیم در دریای بزرگترین قمر سیاره زحل، منجمان ناسا را سردرگم کرده است.


در ماه ژوئیه سال 2012، نوعی ویژگی عظیم به مساحت 260 کیلومتر مربع (تقریبا به اندازه 58 هزار زمین فوتبال) مشاهده شد که از زیر دریای مایع تیتان به سطح می‌آمد و دوباره ناپدید می‌شد.


تاکنون هیچ توضیح قطعی برای این موضوع ارائه نشده اما گفته می‌شود این ویژگی شاید یک موج سطحی، حباب‌های اوج‌گیرنده یا حتی جسمی جامد باشد که زیر سطح قرار گرفته است.


فضاپیمای کاسینی هم‌اکنون حول سیستم زحل مدارگردی می‌کند و این ویژگی را در یکی از بزرگ‌ترین دریاهای روی تیتان به نام Ligeia Mare رصد کرد.

در تصاویر گرفته‌شده از دهم ژوئیه سال 2012 تا 21 اوت سال 2014، این ویژگی از سطح بالا می‌آید و دوباره زیر آن ناپدید می‌شود. تصویر 26 آوریل سال 2007 نیز نشان می‌دهد چنین ویژگی پیش‌تر در این ناحیه رصد نشده بود.

ویژگی مرموز در تصاویر راداری شفاف به نظر می‌رسد و از این نظریه پشتیبانی می‌کند که چنین مولفه‌ای شاید سازه‌ای جامد (یک جزیره) باشد که به هیچ دلیل مشخصی به سطح می‌آید و دوباره غرق می‌شود.

پروفسور «اما بونس»، استاد فیزیک پلاسمای سیاره‌ای از دانشگاه لستر که روی ماموریت کاسینی کار می‌کند، معتقد است این ویژگی شاید نوعی کلاهک یخی مشابه آنچه باشد که بر روی زمین مشاهده می‌شود. با این حال این دانشمند احتمال نوعی حباب عظیم یا حتی امواج سطحی را رد نکرد. وی همچنین گفت ظهور چنین ویژگی شاید به دلیل تغییرات فصول زحل باشد.

نظارت بر این تغییرات هدف اصلی ماموریت کاسینی به شمار می‌آید و دکتر «استفان وال»، معاون تیم رادار کاسینی واقع در آزمایشگاه پیشرانه جت در کالیفرنیا گفت: علم عاشق معماست و با این ویژگی رازآلود تیتان، ما شاهد نمونه‌ای هیجان‌آور از تغییرات مداوم روی این قمر هستیم.

انتهای پیام
 
بالا پایین