Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تفاوت تلفن معمولی با تلفن سانترال

اطلاعات موضوع

Kategori Adı مطالب جالب و خواندنی
Konu Başlığı تفاوت تلفن معمولی با تلفن سانترال
نویسنده موضوع Ertebatat
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ertebatat

Ertebatat

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Oct 27, 2014
ارسالی‌ها
598
پسندها
202
امتیازها
0

اعتبار :

با تشکیل مجموعه های کاری بزرگ و کوچک دیگر استفاده از این تلفن‌ها به راحتی و مانند قبل امکان پذیر نبود به همین دلیل استفاده از سیستم هایی ارتباطی پیشرفته مانند دستگاه سانترال جایگاهی خاص پیدا کرد. ورود سیستم های سانترال رونق خاصی به این ارتباطات بخشیدند و شکل نوینی از این ارتباطات را ایجاد کردند. سیستم های سانترال پاناسونیم در سری هایی خاص طراحی شد که هر کدام از آن ها متناسب و مورد نظر شرکتی خاص بود اما استفاده از سانترال و برقراری تماس نیازمند تلفنی است که بتواند این ارتباط را ممکن سازد که انتخاب این تلفن متناسب با جایگاه و سمت فرد، کارایی تلفن، نوع نیاز هر فرد به تلفن، میزان استفاده و حجم تماس های فرد قابل انتخاب است. سانترال ویژگی هایی خاص دارد که متناسب با هر تلفنی که به آن متصل است امکاناتی را به کاربر ارائه می دهد. در واقع تلفنی که به دستگاه سانترال متصل می شود را تلفن سانترال می نامند اما با قابلیت هایی خاص که فقط در هنگام اتصال به سانترال قابل استفاده هستند.
تلفن‌های معمولی یا تلفن‌های آنالوگ تلفن‌هایی هستند که از نظر نرم افزاری تک بعدی می باشند. این تک بعدی بودن به معنای نوع سیستم انتقال و دریافت اطلاعات است که به صورت صدا و یا صوت است. این تلفن‌ها ساده ترین وسیله های ارتباطی هستند که به راحتی با اتصال خطوط شهری به آن ها قابل استفاده هستند. اما تلفن‌های سانترال به 4 دسته کلی تقسیم بندی می شوند که به شرح زیر هستند:

تلفن سانترال هایبیرید
تلفن سانترال دیجیتال
تلفن سانترال تحت شبکه ip
تلفن سانترال بی سیم دکت
این 4 سری بیان شده هر کدام دارای ویژگی های خاص هستند که قابل استفاده برای کاربر است. البته استفاده از این تلفن‌ها دارای شرط پیش نیاز است که نوع و مدل دستگاه سانترال است. برای توضیح بیشتر باید این موضوع را بیان نمود که سری های مختلف سانترال هر کدامم از تلفن‌هایی خاص پشتیبانی می کنند که به کاربر از بین تلفن‌های موجود قدرت انتخاب می دهد. این 4 دسته ذکر شده در بالا هر کدام دارای دنیایی خاص با امکاناتی مختلف هستند.
تلفن هیبرید، دیجیتال و تحت شبکه هر سه جزء دسته تلفن رومیزی محسوب می شوند که با دارای شکل ظاهری تقریبا مشابهی ولی گوشی دکت در واقع تلفنی بی سیم و همراه است که به کاربر خود این امکان را می دهد که مکالمه ای بدون دغدغه را محیط شرکت تجربه کند.
این تلفن‌ها به غیر داشتن ظاهری خاص که در یک نگاه به سرعت قابل تشخیص است. به سرعت قابل تشخیص است در باطن نیز با تلفن‌های معمولی تفاوت های زیادی دارند. اولین تفاوت در نوع ارسال و دریافت اطلاعات است و دومین آن وجود کلید های میانبری خاص هم برای برقراری تماس و هم برای انجام تنظیمات خاص بر روی خط داخلی خود است.
 
بالا پایین