Ops
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jan 24, 2014
- ارسالیها
- 10,600
- پسندها
- 3,164
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- AhWaZ
- تخصص
- SheYtOni
- دل نوشته
- :)
- بهترین اخلاقم
- MehRabOni
اعتبار :
مواد لازم
کشکبا
طرز تهیه
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.
- اسفناج یا برگ چغندر 1 کیلوگرم
- گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
- پیاز سرخ شده 2 عدد
- جو پخته شده یک و نیم لیوان
- کشک 1 کیلوگرم
- پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
کشکبا
طرز تهیه
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.