*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
مواد لازم
چغاله بادام 150 گرم
كلم بروكلي خرد شده نصف پيمانه
فلفل دلمه*اي خرد شده 1/4پيمانه
آب مرغ دو پيمانه
پنير پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
سير يك حبه
كره 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]سوپ چغاله بادام[/FONT]طرز تهيه
چغاله*ها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمه*اي و كلم بروكلي درون مخلوط*كن ريخته و خوب ميكس مي*كنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت مي*دهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه مي*كنيم و چند ثانيه ديگر تفت مي*دهيم.
سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار مي*دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلوله*اي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور مي*دهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمه*اي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار مي*دهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه مي*كنيم. پس از 15 الي 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي*كنيم.مي*توان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.
چغاله بادام 150 گرم
كلم بروكلي خرد شده نصف پيمانه
فلفل دلمه*اي خرد شده 1/4پيمانه
آب مرغ دو پيمانه
پنير پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
سير يك حبه
كره 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]سوپ چغاله بادام[/FONT]
چغاله*ها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمه*اي و كلم بروكلي درون مخلوط*كن ريخته و خوب ميكس مي*كنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت مي*دهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه مي*كنيم و چند ثانيه ديگر تفت مي*دهيم.
سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار مي*دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلوله*اي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور مي*دهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمه*اي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار مي*دهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه مي*كنيم. پس از 15 الي 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي*كنيم.مي*توان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.