Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

چرا خمیر سمبوسه روغن زیادی به خودش می‌گیرد؟

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı هنر در خانه
Konu Başlığı چرا خمیر سمبوسه روغن زیادی به خودش می‌گیرد؟
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]بسیاری از مردم در سراسر دنیا به خوردن غذاهایی که با استفاده از روغن داغ تهیه می‌شوند، علاقه زیادی دارند. تحقیقات نشان داده‌اند که ۲ عامل مهم در جذب افراد به استفاده از این شیوه …
[/h]
[h=2][/h]

[h=2][/h]

بسیاری از مردم در سراسر دنیا به خوردن غذاهایی که با استفاده از روغن داغ تهیه می‌شوند، علاقه زیادی دارند. تحقیقات نشان داده‌اند که ۲ عامل مهم در جذب افراد به استفاده از این شیوه بحث تهیه غذا دخالت دارد؛ اول اینکه ترد هستند و دوم طعم و مزه دوست‌داشتنی پیدا می‌کنند...
اما نباید فراموش کرد هر نوع ماده غذایی‌ای که نیاز به سرخ‌کردن داشته باشد، روغن بسیاری را جذب می‌کند. به طور مثال سبزیجاتی مانند کدو، بادمجان، سیب‌زمینی و... حین سرخ‌شدن روغن مصرفی را جذب خود می‌کنند، درست مانند خمیر این گروه از غذاها. به دلیل اینکه بافت این موادغذایی اسفنجی است و روغن، جذب خلل و فرج آنها می‌شود.
به‌طور کلی خاصیت انواع خمیر ها جذب روغن بالاست. متاسفانه برای کاهش جذب روغن اضافی نمی‌توان کار خاصی انجام داد مگر اینکه از روغن کمتری برای سرخ‌کردن مصرف کرده یا ماهی‌تابه‌های مخصوصی که قادر به سرخ‌کردن بدون روغن هستند را استفاده کنید.
البته می‌توان سمبوسه یا پیراشکی‌های خانگی را در فر نیز پخت. نباید فراموش کرد که مدت زمان سرخ‌کردن این غذاها می‌تواند کوتاه و با حرارت کم باشد درست تا مرحله‌ای که خمیر به رنگ طلایی درآید.
بعد از تهیه سمبوسه نیز بهتر است بلافاصله آن را بخورید. البته می‌توان به مدت یک یا دو روز آنها را در یخچال نگه داشت اما اگر قصد دارید به مدت طولانی‌تری آنها را نگه دارید از فریزر استفاده و موقع مصرف به‌وسیله مایکروویو آن را یخ‌زدایی کنید.
فراموش نکنید که هر چه موادغذایی بیشتر حرارت ببینند، متحمل ضرر بیشتری خواهید شد. طی فرآیند سرخ‌کردن، بافت موادغذایی تغییر شکل یافته و ترکیب‌های قند و پروتئین موجود در آنها می‌سوزد.
درواقع در این مرحله هم قندها و هم پروتئین‌ها طی واکنش‌های میلارد و قهوه‌ای شدن آنزیمی باعث به وجود آمدن ترکیب آکریلامیدی می‌شوند که زیانبار بودن آن برای بدن به اثبات رسیده است.
اگر فرآیند کاراملیزه شدن هم به مدت طولانی انجام شود منجر به تغییر رنگ طلایی خمیر به قهوه‌ای و سپس قهوه‌ای تیره مایل به سیاه خواهد شد.
البته در کباب‌کردن طولانی‌مدت موادغذایی هم این مساله صدق می‌کند. توجه داشته باشید که هر چه رنگ خمیر تیره‌تر شود، ترکیب‌های مضرتری تولید خواهد شد.
در ضمن استفاده از خمیر های آماده برای درست‌کردن این دسته از غذاها اشکالی ندارد. فقط تا زمان مصرف بهتر است که آنها را در فریزر در حالت انجماد نگه دارید. به تاریخ انقضای درج‌شده روی بسته‌ آنها توجه کنید و برای یخ‌زدایی سریع‌تر آنها را در مایکروویو بگذارید
 
بالا پایین