Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه چیزکیک یخچالی بدون فر و گاز

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه چیزکیک یخچالی بدون فر و گاز
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم
½ فنجان بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
4/3 فنجان شیر کم چرب
یک بسته 200 گرمی پنیر خامه ای کم چرب، نرم شده
خامه ترش 200 گرم
3/1 فنجان شکر
2 قاشق چای خوری وانیل
110 گرم شکلات تخته ای، آب شده و خنک شده
شاتوت و تمشک برای تزئین (اختیاری)

دستور تهیه:
1. برای قسمت خشک چیزکیک یا همان قسمت کیک، یک کاسه متوسط بردارید بیسکویت های خرد شده را با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا موقعی که بیسکویت ها نرم شوند. بعد یک قالب کمربندی برداشته و مخلوط را کاملا ته آن فشرده کنید.

2. در مرحله بعد شیر را درون یک ماهیتابه کوچک ریخته و ژلاتین را آرام به آن اضافه کنید، 5 دقیقه بگذارید بماند. آن را روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و هم بزنید تا موقعی که ژلاتین آب شود. بعد از روی حرارت بردارید و 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

3. در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را با سرعت متوسط بزنید تا نرم شود. بعد خامه ترش، شکر، و وانیل را به آن اضافه کرده و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود، در آخر همه را به مخلوط ژلاتین که در بالا تهیه کردیم اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را به دو قسمت تقسیم کنید. و کاکائو آب شده را به نصف آن اضافه کنید.

4. با قاشق نیمی از مخلوط کاکائویی را روی بیسکویت های خرد شده ته قالب بریزید؛ آن را پخش و رویش را صاف کنید. سپس نصف مخلوط سفید را روی آن بریزیرد و بایک کاردک باریک یا چاقو مخلوط سفید و شکلاتی را به صورت چرخشی با هم مخلوط کنید. دوباره همین کار را تکرار کنید؛ بدین صورت که بقیه مخلوط کاکائویی و بعد بقیه مخلوط سفید رنگ را ریخته و با چاقو به صورت چرخشی مخلوط کنید. 6 ساعت در یخچال بماند تا اماده شود.

5. برای سرو کردن یک چاقوی تیز کوچک بردارید، به کناره های چیزکیک بکشید تا از قالب جدا شود و بعد قالب را باز کنید. طبق سلیقه خودتان با میوه های فصل تزئین کنید.

* نکته: برای راحت تر بریدن چیزکیک بعد از هر برش چاقو را در آب گرم فرو کنید.

 
بالا پایین