sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم :1 _ گوشت گوسفندی 500 گرم 2 _ قلم گوساله 1 عدد 3 _ نخود 1 پیمانه 4 _ لوبیا چیتی 1 پیمانه 5 _ لوبیا قرمز 1 پیمانه 6 _ عدس 1 پیمانه 7 _ برنج 1 پیمانه 8 _ لوبیا سفید 1 پیمانه9 _ گندم پوست کنده 3 پیمانه 10 _ نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم 11 _ پیاز داغ و نعناع داغ و کشک و کوفته قلقلی و ... برای تزیین
طرز تهیه :حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید و دو سه بار آب آن را عوض کنید بعد نخود و لوبیا که مدت پخت یکسانی دارند را با هم بپزید . لوبیا چیتی و لوبیا سفید را جداگانه و با هم بپزید . بقیه مواد را هم جدا از هم بپزید. سعی کنید با فشار دادن دو انگشت روی حبوبات از پخته شدن آنها مطمئن شوید . آب قلم و آب گوشت پخته شده را روی حبوبات بریزید و فرصت دهید تا آش جا بیفتد در این فاصله نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید . گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و در آخر به همراه پیاز داغ به آش اضافه کنید . روی آش را با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ و کوفته قلقلی و ... تزئین کنید . این آش که به مناسبت ظاهر شدن اولین دندان کودک پخته و در بین اطرافیان توزیع می گردد در بیشتر شهرهای ایران مرسوم می باشد . در کرمانشاه در اصطلاح محلی به این آش دانه کولانه می گویند و قبل از اینکه آش را بپزند به شکرانه جوانه زدن دندان مقداری از دانه های حبوبات و غلات را در حیاط منزل برای پرندگان میریزند و برای کودک آرزوی سلامتی می کنند .
طرز تهیه :حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید و دو سه بار آب آن را عوض کنید بعد نخود و لوبیا که مدت پخت یکسانی دارند را با هم بپزید . لوبیا چیتی و لوبیا سفید را جداگانه و با هم بپزید . بقیه مواد را هم جدا از هم بپزید. سعی کنید با فشار دادن دو انگشت روی حبوبات از پخته شدن آنها مطمئن شوید . آب قلم و آب گوشت پخته شده را روی حبوبات بریزید و فرصت دهید تا آش جا بیفتد در این فاصله نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید . گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و در آخر به همراه پیاز داغ به آش اضافه کنید . روی آش را با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ و کوفته قلقلی و ... تزئین کنید . این آش که به مناسبت ظاهر شدن اولین دندان کودک پخته و در بین اطرافیان توزیع می گردد در بیشتر شهرهای ایران مرسوم می باشد . در کرمانشاه در اصطلاح محلی به این آش دانه کولانه می گویند و قبل از اینکه آش را بپزند به شکرانه جوانه زدن دندان مقداری از دانه های حبوبات و غلات را در حیاط منزل برای پرندگان میریزند و برای کودک آرزوی سلامتی می کنند .